,mám s tým skusenosti
 ,mám s tým skusenosti  

Moderátoři: Blue Lanos, pejee, Poky Ul, Scorpion.11

,mám s tým skusenosti
 ,mám s tým skusenosti  

MIPO prosim zruš moju rezarvaciu na piatok
 MIPO prosim zruš moju rezarvaciu na piatok  Vyššie mocnosti/šef/ rozhodol inak ma 50tku a treba isť tam. Ale v sobotu do 11tej som tam
  Vyššie mocnosti/šef/ rozhodol inak ma 50tku a treba isť tam. Ale v sobotu do 11tej som tam  

/  žial je to jeho pravomoc s tým sa treba zmieriť v policajniom zbore/ asi aj u teba/ nieje to od neho pekné ale.... žijeme z peňazí a priplatkove služby rozdeluje on
 /  žial je to jeho pravomoc s tým sa treba zmieriť v policajniom zbore/ asi aj u teba/ nieje to od neho pekné ale.... žijeme z peňazí a priplatkove služby rozdeluje on  

takže...
  takže... 

"..sejdeme se u starýho Růžičky,
 "..sejdeme se u starýho Růžičky, 

Tolik se těším a nakonec aby se tam jeden nudil
 Tolik se těším a nakonec aby se tam jeden nudil  

Škoda, že Ti to letos nevychází, ale předpokládám, že se nás tam přeci jenom někdo
 Škoda, že Ti to letos nevychází, ale předpokládám, že se nás tam přeci jenom někdo zdraví " Vazoun "
 zdraví " Vazoun "  

-----------------------peha- píše:Aj mna to moc mrzí lebo som sa tešil že už v piatok ale osud je nie zrovna naklonený a tak moja drahá polovička si zlomila ruku no ale alespon v sobotu dorazíme a ostaneme do nedele

pozdravují " Vazounovi "
 pozdravují " Vazounovi "  

| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |