Az se potom pri jizde premluvilo a zacalo fachcit
 Az se potom pri jizde premluvilo a zacalo fachcitNefunkcni počítadlo kilometrů
Moderátoři: Blue Lanos, koniQ
- Reklama
- 
				homer simpson
Taky se připojím k záhadě počítadel.  Poprvé před třema roky při cestě do Chorvatska se mě asi po 300 km seklo počítadlo.Při cestě na z5 se zase spustilo a fachčilo rok do další dovolené. Totéž se opakovalo  při další cestě do HR ale seklo se asi při 500km
  Poprvé před třema roky při cestě do Chorvatska se mě asi po 300 km seklo počítadlo.Při cestě na z5 se zase spustilo a fachčilo rok do další dovolené. Totéž se opakovalo  při další cestě do HR ale seklo se asi při 500km  Tak sem si říkal že ho asi serou dálnice a pokud je to jediná porucha při cestě na dovolenou tak není problém
  Tak sem si říkal že ho asi serou dálnice a pokud je to jediná porucha při cestě na dovolenou tak není problém  Při cestě z5 opět  začalo počítat . No a letošní cesta do HR probíhala co se týká počítadla podobně jedinej rozdíl byl v tom že se už nerozběhlo
  Při cestě z5 opět  začalo počítat . No a letošní cesta do HR probíhala co se týká počítadla podobně jedinej rozdíl byl v tom že se už nerozběhlo  Už sem začal zjišťovat jestli budou problémy na STK nebo u LPG(měnit jem ho nechtěl) No a včera zase začalo fachčit a úspěšně napočítalo asi 30km tak nemám důvod nevěřit (po těch letitých zkušenostech) že bude klid až do příštího Chorvatska
  Už sem začal zjišťovat jestli budou problémy na STK nebo u LPG(měnit jem ho nechtěl) No a včera zase začalo fachčit a úspěšně napočítalo asi 30km tak nemám důvod nevěřit (po těch letitých zkušenostech) že bude klid až do příštího Chorvatska   H.S.
  H.S.

Poprvé před třema roky při cestě do Chorvatska se mě asi po 300 km seklo počítadlo.Při cestě na z5 se zase spustilo a fachčilo rok do další dovolené. Totéž se opakovalo  při další cestě do HR ale seklo se asi při 500km
  Poprvé před třema roky při cestě do Chorvatska se mě asi po 300 km seklo počítadlo.Při cestě na z5 se zase spustilo a fachčilo rok do další dovolené. Totéž se opakovalo  při další cestě do HR ale seklo se asi při 500km  Tak sem si říkal že ho asi serou dálnice a pokud je to jediná porucha při cestě na dovolenou tak není problém
  Tak sem si říkal že ho asi serou dálnice a pokud je to jediná porucha při cestě na dovolenou tak není problém  Při cestě z5 opět  začalo počítat . No a letošní cesta do HR probíhala co se týká počítadla podobně jedinej rozdíl byl v tom že se už nerozběhlo
  Při cestě z5 opět  začalo počítat . No a letošní cesta do HR probíhala co se týká počítadla podobně jedinej rozdíl byl v tom že se už nerozběhlo  Už sem začal zjišťovat jestli budou problémy na STK nebo u LPG(měnit jem ho nechtěl) No a včera zase začalo fachčit a úspěšně napočítalo asi 30km tak nemám důvod nevěřit (po těch letitých zkušenostech) že bude klid až do příštího Chorvatska
  Už sem začal zjišťovat jestli budou problémy na STK nebo u LPG(měnit jem ho nechtěl) No a včera zase začalo fachčit a úspěšně napočítalo asi 30km tak nemám důvod nevěřit (po těch letitých zkušenostech) že bude klid až do příštího Chorvatska   H.S.
  H.S.Pokud by mi mohl nekdo z okoli Plzne pratelsky vypomoct a povolil mi, abych mohl vyzkouset jeho pristrojovku v mym aute, byl bych moc vdecen. 
Chci zjistit, jestli je chyba opravdu v budiku nebo jen v kabelazi. Je to otazka par minut :)_
freefire@seznam.cz
Zatim se mejte a Nubiram Zdar

Chci zjistit, jestli je chyba opravdu v budiku nebo jen v kabelazi. Je to otazka par minut :)_
freefire@seznam.cz
Zatim se mejte a Nubiram Zdar
Daewoo Nubira I 97 2.0 16V sedan , 2-litru zdar !!!

- 
				homer simpson
JJ, to znam.Oněgin píše:Místo abyste se radovali, že vám tachák nepočítá a auto později prodáte za víc peněz kvůli málo najetým kilometrům (opravovat doporučuji až před prodejem), tak nadáváte
 Kdyz jsme kupovali v bazaru Forda Scorpio, tak mel pro jistotu odpojenej tachak uplne (a stacilo pritom jen nasadit bovden zpatky vespod auta).
 Kdyz jsme kupovali v bazaru Forda Scorpio, tak mel pro jistotu odpojenej tachak uplne (a stacilo pritom jen nasadit bovden zpatky vespod auta). 
• EX: Daewoo Leganza 2.0 CDX (12/2002) • černá metalíza • 16V 93kW (T20SED)
• Renault Clio III Grandtour 1.2 (07/2010) • červená • 16V 55kW (D4FD7)
• Renault Megane III Grandtour 1.6 (08/2015) • hnědá metalíza • 16V 81kW (K4MR8)

• Renault Clio III Grandtour 1.2 (07/2010) • červená • 16V 55kW (D4FD7)
• Renault Megane III Grandtour 1.6 (08/2015) • hnědá metalíza • 16V 81kW (K4MR8)
Pred par mesici mi to rikali v Opel servisu, ale , ze jsou 2 typy a dle seriovyho cisla uvedeneho na panelu pristrojovky se musi vybrat to spravne a objednat to. 
Me zatim od jiste doby funguje, ale spotreba mi ve meste vychazi kolem 9 litru, tak nevim, jestli muzu tomu pocitadlu verit, preci ho jen celou cestu nesleduju, jestli se toci:)
Skoda, ze kdyz je nahon elektrickej, tak uz tam mohli dat pocitadlo digitalni

Me zatim od jiste doby funguje, ale spotreba mi ve meste vychazi kolem 9 litru, tak nevim, jestli muzu tomu pocitadlu verit, preci ho jen celou cestu nesleduju, jestli se toci:)
Skoda, ze kdyz je nahon elektrickej, tak uz tam mohli dat pocitadlo digitalni
Daewoo Nubira I 97 2.0 16V sedan , 2-litru zdar !!!

Už mě to nefunkční počítadlo docela s***
 Už mě to nefunkční počítadlo docela s***