no a dalsiu uz asi v pondelok musim tanken budem jazdit podla tvojho receptu teda okrem jednotky budem radit povedzme pri 3200ot. dobre hovorim?
  no a dalsiu uz asi v pondelok musim tanken budem jazdit podla tvojho receptu teda okrem jednotky budem radit povedzme pri 3200ot. dobre hovorim?  No a jazdim skoro furt trat 9,8km tam a pobede zase spat takze by to malo byt objetivne
  No a jazdim skoro furt trat 9,8km tam a pobede zase spat takze by to malo byt objetivne 
Moderátor: Blue Lanos
 no a dalsiu uz asi v pondelok musim tanken budem jazdit podla tvojho receptu teda okrem jednotky budem radit povedzme pri 3200ot. dobre hovorim?
  no a dalsiu uz asi v pondelok musim tanken budem jazdit podla tvojho receptu teda okrem jednotky budem radit povedzme pri 3200ot. dobre hovorim?  No a jazdim skoro furt trat 9,8km tam a pobede zase spat takze by to malo byt objetivne
  No a jazdim skoro furt trat 9,8km tam a pobede zase spat takze by to malo byt objetivne 

rano je uz chladnejsie ale aj tak to skusim
 rano je uz chladnejsie ale aj tak to skusim  

do vyplaty
 do vyplaty  Ak by som isiel, tak polka nadrze by bola v cudu a mne to musi vydrzat skoro 1 mesiac. Ja viem mozno sa vam to zda smiesne ale mne nie ale je to tak
 Ak by som isiel, tak polka nadrze by bola v cudu a mne to musi vydrzat skoro 1 mesiac. Ja viem mozno sa vam to zda smiesne ale mne nie ale je to tak  
   Fuck employers
  Fuck employers  

Radoslav Hološka píše:Radmont ma pravdu s tou vyssou spotrebou pri nizsich otackach. Riadiaca jednotka vtedy zrejme dava pokyny k vstreku asi na take hodnoty,ako ked idete napr. do kopca a pod. Auto sice taha,ale papa aj bohatsiu zmes a teda viacej zerie.
 hadat sa o tom nebudem, len tak nahlas premyslam
 hadat sa o tom nebudem, len tak nahlas premyslam  
| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |