Moderátoři: Blue Lanos, pejee

od začiatku už striham meter,ako dlho sa s nimi budem rozčulovať(chodím niekedy s antenkou po izbe,aby som vôbec mohol jeden primitivný e-mail poslať)...ako nahle padne akcia-šupnem sa asi do O2(zatiaľ su dobrí-na to,že su tu len nejakých 5 mesiacov)
 od začiatku už striham meter,ako dlho sa s nimi budem rozčulovať(chodím niekedy s antenkou po izbe,aby som vôbec mohol jeden primitivný e-mail poslať)...ako nahle padne akcia-šupnem sa asi do O2(zatiaľ su dobrí-na to,že su tu len nejakých 5 mesiacov) 
 no ale potom vianočná akcia internet expres G 3 tak som do toho išiel no ale chybička sa vlúdila a ja som presne tak ako asi aj iný chodil reklamovať lebo platil som 3x viac ale rýchlosť pod psa lebo vraj G 3 v RV ješte není a tak chvále bohu po pol roku to spustili a je to bomba lebo rýchlosť je úžasná momentálne 2316 kbps a sťahovacia rýchlosť 315 KB/s no a dakedy aj rýchlejšie takže zatial spokojný a hlavne že je mobilný mám ho všade zo sebou
 no ale potom vianočná akcia internet expres G 3 tak som do toho išiel no ale chybička sa vlúdila a ja som presne tak ako asi aj iný chodil reklamovať lebo platil som 3x viac ale rýchlosť pod psa lebo vraj G 3 v RV ješte není a tak chvále bohu po pol roku to spustili a je to bomba lebo rýchlosť je úžasná momentálne 2316 kbps a sťahovacia rýchlosť 315 KB/s no a dakedy aj rýchlejšie takže zatial spokojný a hlavne že je mobilný mám ho všade zo sebou  

Išlo o evidentné zavadzanie zakaznika...to sa mam sudiť
 Išlo o evidentné zavadzanie zakaznika...to sa mam sudiť  

Nemam na to chuť...
 Nemam na to chuť... 

Parchanti jedni
 Parchanti jedni 
 dokonca som az na par 150+ ponahlavcov bol jeden z najrychlejsich prasiat ale na svoju obhajobu musim uviest ze som nikoho neohrozil ani neobmedzil aspon nie vtedy ked som siel rychlo. No proste dialnica takmer 140 a mesto podla moznosti medzimesto okolo 120. K tej spotrebe este treba uviest ze v PP je asi cenova vojna, pretoze pri tesku zisli az na 17.40
  dokonca som az na par 150+ ponahlavcov bol jeden z najrychlejsich prasiat ale na svoju obhajobu musim uviest ze som nikoho neohrozil ani neobmedzil aspon nie vtedy ked som siel rychlo. No proste dialnica takmer 140 a mesto podla moznosti medzimesto okolo 120. K tej spotrebe este treba uviest ze v PP je asi cenova vojna, pretoze pri tesku zisli az na 17.40No ak je to na dobrom mieste,kde je dobrý signál,je to fajn!!!palikx píše:no jen k tomu netu mam ho od UPC a mel by chodit 3gb/sale v sobotu to bylo tak 64kb/s a to kdo vi jestli.
internet tu dela kazdy operator i eurotel/O2 a od nej by mel byt 384 za 650 a s tim ze bych ho mel i na chate a to je pro me hodne dulezite.
l.
 Me ted nastesti po vymene hadice chladi a doufam ze dlouho bude,jen zacina po vypnuti trosku nevonet a tak se musim nechat objednat na dezinfekci ale tou masinkou a ne sprejem...
 Me ted nastesti po vymene hadice chladi a doufam ze dlouho bude,jen zacina po vypnuti trosku nevonet a tak se musim nechat objednat na dezinfekci ale tou masinkou a ne sprejem... takze taky radosti...
 takze taky radosti... 

Apropó Ty indiáne s tou anténou si my dal lebo som ju dneska rozobral lebo pri zasunutí strašne v nej dačo no vlastne už viem čo proste tam pri uplnom zatiahnutí ješte mám dobeh motorčeka a tak to tan škrípoce a já blbec stará som chtel vybrať ten posledný diel čo my podla teba chýba a on tam žiadny není akorád sa my ropadla anténa teda vlastne pri vysunutí vyjela celá a spadla na na zem teda prut cvon totiž vypadnul s toho spodného dielu tak som to dák zafixoval a zatial šlape ale k tomu že nemám poslední diel Ty potvoro to si nevieš zistiť že sú dva typy antén a to 5 prvková a 4 prvková a já blbec mám práve 4ku jinak ma v servise nadchli že vraj prut stojí 1000 sk takže ako náhle sa anténka pokazí tak tam bude pevná hliníková a fertik
 Apropó Ty indiáne s tou anténou si my dal lebo som ju dneska rozobral lebo pri zasunutí strašne v nej dačo no vlastne už viem čo proste tam pri uplnom zatiahnutí ješte mám dobeh motorčeka a tak to tan škrípoce a já blbec stará som chtel vybrať ten posledný diel čo my podla teba chýba a on tam žiadny není akorád sa my ropadla anténa teda vlastne pri vysunutí vyjela celá a spadla na na zem teda prut cvon totiž vypadnul s toho spodného dielu tak som to dák zafixoval a zatial šlape ale k tomu že nemám poslední diel Ty potvoro to si nevieš zistiť že sú dva typy antén a to 5 prvková a 4 prvková a já blbec mám práve 4ku jinak ma v servise nadchli že vraj prut stojí 1000 sk takže ako náhle sa anténka pokazí tak tam bude pevná hliníková a fertik  

| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |