Mohli by ist aj na seriove pruziny? Afto by to trocha pritvrdilo a mozno casom aj nejake vhodne pruziny
 Mohli by ist aj na seriove pruziny? Afto by to trocha pritvrdilo a mozno casom aj nejake vhodne pruziny  Tusim HR sa dobre znasaju ale nie som isty
  Tusim HR sa dobre znasaju ale nie som isty  

Moderátor: Blue Lanos

Mohli by ist aj na seriove pruziny? Afto by to trocha pritvrdilo a mozno casom aj nejake vhodne pruziny
 Mohli by ist aj na seriove pruziny? Afto by to trocha pritvrdilo a mozno casom aj nejake vhodne pruziny  Tusim HR sa dobre znasaju ale nie som isty
  Tusim HR sa dobre znasaju ale nie som isty  

/ madarski cestari su taki isty k....i ako nasi
  / madarski cestari su taki isty k....i ako nasi  /. Odniesli si to spojovacky riadenia a samozrejme tlmice. Rozmyslam o niecom tvrdom. S cim mate dobre skusenosti?  Ma niekto Monroe Sensatrac?
 /. Odniesli si to spojovacky riadenia a samozrejme tlmice. Rozmyslam o niecom tvrdom. S cim mate dobre skusenosti?  Ma niekto Monroe Sensatrac? 

Pre istotu
  Pre istotu  

s premenlivou tvrdostou pruzenia. Inak povodne DELPHI made in POLAND
  s premenlivou tvrdostou pruzenia. Inak povodne DELPHI made in POLAND  ktore som vymontoval uz nemali ziadnu silu, ked som piest zatlacil, tak tam aj zostal
  ktore som vymontoval uz nemali ziadnu silu, ked som piest zatlacil, tak tam aj zostal  . Ale pruzilo to ako americka kara, hupal som sa este kilometer za jamou.
 . Ale pruzilo to ako americka kara, hupal som sa este kilometer za jamou.

| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |