Cudujem sa, ze si nikto neuvedomi, ze tym, ze buchne do mojho auta, urobi vo vaecsine pripadov nejaku skodu aj sebe ...
  Cudujem sa, ze si nikto neuvedomi, ze tym, ze buchne do mojho auta, urobi vo vaecsine pripadov nejaku skodu aj sebe ...Ale to bude asi o vychove. Ja ucim svojho syna, aby ani nahodou nebuchol pri otvarani dveri do vedla stojaceho auta. Plne to respektuje. Ale ako mu mam vysvetlit, ked vidi, ze do nasho auta na parkovisku niekto pri otvarani svojich dveri poriadne tresne ??? Tak som ho naucil, nech takemu (ch)lapovi/ujovi iba nahlas povie:"Ty hlupak, nevies davat pozor ?".
A to by ste mali vidiet tie xichty po takomto "osloveni"

. Bolo mto riadne hovado. Normalne som sa zlakol, ci mi to neurobi daco s autom, siel som asi 70km / h
 . Bolo mto riadne hovado. Normalne som sa zlakol, ci mi to neurobi daco s autom, siel som asi 70km / h  ... Jeho krv mam na tom prednom umelom chranici pod naraznikom, na olejovej vani, na novej vyfukovej spojke, po celom vyfuku, na uchyteniach vyfuku je srst a este mi buchol aj do tyce zadnej napravy... Dufam, ze sa nestalo nic autu... A teraz to poradne svinsky smrdi, ked sa vana a vyfuk zohreje. Ked som vecer kontroloval auto skoro som blil, bo to strasne smrdelo
 ... Jeho krv mam na tom prednom umelom chranici pod naraznikom, na olejovej vani, na novej vyfukovej spojke, po celom vyfuku, na uchyteniach vyfuku je srst a este mi buchol aj do tyce zadnej napravy... Dufam, ze sa nestalo nic autu... A teraz to poradne svinsky smrdi, ked sa vana a vyfuk zohreje. Ked som vecer kontroloval auto skoro som blil, bo to strasne smrdelo   . A ten priserny smrad v aute...
  . A ten priserny smrad v aute...

)
)