Jinak vypadala k.o. stejně jako ty ostatní. Mohl tam třeba jen nějak zatéct? Teče mi víčko oleje, ale zase to byla ta svíčka nejdál... A ještě jeden dotaz, kde na motoru je vyraženo jeho číslo? Předem děkuju! M.
  Jinak vypadala k.o. stejně jako ty ostatní. Mohl tam třeba jen nějak zatéct? Teče mi víčko oleje, ale zase to byla ta svíčka nejdál... A ještě jeden dotaz, kde na motoru je vyraženo jeho číslo? Předem děkuju! M.Prosba o uklidnění - olej na svíčce
Moderátor: Blue Lanos
Prosba o uklidnění - olej na svíčce
Ahoj, mám první problém s Lanosem. Dnes jsem měnil olej a na poslední svíčce jsem našel olej, ale z vrchu. Byl dokonce trochu připečený na keramice.  Jinak vypadala k.o. stejně jako ty ostatní. Mohl tam třeba jen nějak zatéct? Teče mi víčko oleje, ale zase to byla ta svíčka nejdál... A ještě jeden dotaz, kde na motoru je vyraženo jeho číslo? Předem děkuju! M.
  Jinak vypadala k.o. stejně jako ty ostatní. Mohl tam třeba jen nějak zatéct? Teče mi víčko oleje, ale zase to byla ta svíčka nejdál... A ještě jeden dotaz, kde na motoru je vyraženo jeho číslo? Předem děkuju! M.

Jinak vypadala k.o. stejně jako ty ostatní. Mohl tam třeba jen nějak zatéct? Teče mi víčko oleje, ale zase to byla ta svíčka nejdál... A ještě jeden dotaz, kde na motoru je vyraženo jeho číslo? Předem děkuju! M.2x Škoda Felicia, Seat Cordoba, Škoda 105L, Škoda Favorit a konečně Lanos 1,6 SX r.v.98, 195/50 R15, na zimu 185/60 R14

- Reklama
Re: aaa
Simone, vadí to něčemu? To víko by mělo mít rok staré těsnění, pokud mi v servisu nekecali....simone píše:asi tu prepušťa viko nad ventilama
2x Škoda Felicia, Seat Cordoba, Škoda 105L, Škoda Favorit a konečně Lanos 1,6 SX r.v.98, 195/50 R15, na zimu 185/60 R14

ahoj je to urcite tesneni vika a je treba ho pretesnit.to ze je nove nic neznamena obvykle to dlouho nevydrzi a je treba ho podmazat necim co ho prilepi.vadi to jen tomu ze ti mizi olej a ten olej co zustane na svickach rozlepta zapalovaci kabely.

Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil

Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Ftipálku!igor.ma píše:Koho, mechanika?vaculcim píše:Uff, díky všem! Až se mi mechanik vrátí z dovolené, nechám ho vyměnit.
 To těsnění. Mechanik mi naštěstí zatím neteče a ani moc nežere
 To těsnění. Mechanik mi naštěstí zatím neteče a ani moc nežere 
2x Škoda Felicia, Seat Cordoba, Škoda 105L, Škoda Favorit a konečně Lanos 1,6 SX r.v.98, 195/50 R15, na zimu 185/60 R14