Moderátor: Blue Lanos

Jak nic noveho?Hanzy píše:Slamiku naco tu davas foto kde neni nic noveho jen spina na aute???NUDA takovy pohled na seriovku s pasu s hybrinim volantem....

Ty tam nevidis Deutschmeister - pomnik rakouskeho 4. pesiho pluku?
 Ty tam nevidis Deutschmeister - pomnik rakouskeho 4. pesiho pluku? 
 tak napodruhe uz je to lepsi...
 tak napodruhe uz je to lepsi...  

Hold myslels spatne, to mi tam jen tak nejak samo vlezlo do zaberu!Hanzy píše:Jeee omlouvam se,ja myslel ze fotis auto

V pondeli jedu pro nove potahy a uz si domlouvam s Palixem vyrobu neveho dalkoveho ovladace. Uz jenom nechat zatavit zadni naraznik, ale to jeste musi chvilku pockat protoze ted nemuzu byt bez auta. Musel bych ho tam nechat na 2 dny.
 V pondeli jedu pro nove potahy a uz si domlouvam s Palixem vyrobu neveho dalkoveho ovladace. Uz jenom nechat zatavit zadni naraznik, ale to jeste musi chvilku pockat protoze ted nemuzu byt bez auta. Musel bych ho tam nechat na 2 dny.No to Te Hanzy vyliska, ze si neodrbavas, nesmudlas a slunickem nebelis ty originalni!Latrele píše:V pondeli jedu pro nove potahy

A cim si lestil ty svetla???Latrele píše:Tak panove, uz jsem koupil nove litaky a za tyden v patek mi prijde zadni lista. Pomalu se chystam na podsviceni budiku. svetla uz mam vylesteny a krasne pruhlednyV pondeli jedu pro nove potahy a uz si domlouvam s Palixem vyrobu neveho dalkoveho ovladace. Uz jenom nechat zatavit zadni naraznik, ale to jeste musi chvilku pockat protoze ted nemuzu byt bez auta. Musel bych ho tam nechat na 2 dny.

O potahy nejde,je jen celkem nepochopitelne davat nejake hybridni potahy na pekne origo,ano ja bych je dal ale v tom pripade az by se na origo nedalo divat jinak je to pro me trosku mimo logicke chapani...????Jinak pro meto je vubec cizi zalezitost nebot ja mam krasnuckou kuzicku...!!!Slam píše:No to Te Hanzy vyliska, ze si neodrbavas, nesmudlas a slunickem nebelis ty originalni!Latrele píše:V pondeli jedu pro nove potahy

Co je pekneho na origo strakatych, ktere ma kazda druha Leganza, namisto kvalitnich potahu sitych na miru v barve karoserie v kombinaci s barvou tapecirungu?Hanzy píše: O potahy nejde,je jen celkem nepochopitelne davat nejake hybridni potahy na pekne origo,ano ja bych je dal ale v tom pripade az by se na origo nedalo divat jinak je to pro me trosku mimo logicke chapani...????Jinak pro meto je vubec cizi zalezitost nebot ja mam krasnuckou kuzicku...!!!

| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |