taky KONI na předek 7100,-
 taky KONI na předek 7100,-  a zadek 5996,-
  a zadek 5996,-  řekli mi "štelovací" a víc sem z nich nedostal
  řekli mi "štelovací" a víc sem z nich nedostal  . Chci se tedy zeptat jestli se dá nastavovat u tlumičů ještě něco jiného než tuhost nebo jestli jde  o ty samé tlumiče za podstatně vyšší cenu
 . Chci se tedy zeptat jestli se dá nastavovat u tlumičů ještě něco jiného než tuhost nebo jestli jde  o ty samé tlumiče za podstatně vyšší cenu 
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
 taky KONI na předek 7100,-
 taky KONI na předek 7100,-  a zadek 5996,-
  a zadek 5996,-  řekli mi "štelovací" a víc sem z nich nedostal
  řekli mi "štelovací" a víc sem z nich nedostal  . Chci se tedy zeptat jestli se dá nastavovat u tlumičů ještě něco jiného než tuhost nebo jestli jde  o ty samé tlumiče za podstatně vyšší cenu
 . Chci se tedy zeptat jestli se dá nastavovat u tlumičů ještě něco jiného než tuhost nebo jestli jde  o ty samé tlumiče za podstatně vyšší cenu 

Copak Maro, snazis se udelat ze sve karky to samy co www.gelbernexia.de ?Marek píše:Díky za odpověďTady je jsou jasně vidět rozdíly v prodejcích autodoplňků
Doufám, že je budu mít do srazu v Praze už namontovaný.

Vít, Jiří píše:možná se mýlým ale viděl jsem v autoanonci inzerát "prodám nexii ZADNÍ KŘÍDLO PŘES CELÉ DVEŘE AJE Z HK .Tuším že to byla žlutá barva.TAK CO VY NA TO

ŽE BY JSME PŘICHÁZELI O ČLENA

| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |