kolik stoji posilovač??
Moderátor: Blue Lanos
kolik stoji posilovač??
zdravim mam dotaz mam matize r.v. 98 je uplne holej bez zadne vybavy vcera jsem si z brna privezl 15ky kola a docela ztuha se na miste krouti volantem tak jsem premejslel nechat primontovat posilovač řízení nemate tušení kolik to tak muze stát?díky všem za odpoved  

Daewoo Matiz- 0,8 stříbrná metla

- Reklama
posilovač
.....no holej 25 litrů + montáž....no je to oblož....vycházím z ceny pro nexii, ale ta se nebude příliš lišit....
Mějte se fajn

Mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico

nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico
Re: posilovač
25 litru za servo?tak to na to seruSerpico píše:.....no holej 25 litrů + montáž....no je to oblož....vycházím z ceny pro nexii, ale ta se nebude příliš lišit....
Mějte se fajn

Daewoo Matiz- 0,8 stříbrná metla

ja vim nasazovaly sme je na rychlo v 9 vecer v Brne aby sme se na nich projely do ÚstíHappy píše:Bacha na aqualung,ty gumy nebudou odvádět vodu,máš je fakt naopak!!!HappyRobert píše:Máš opačně směrovej dezén, nasadil jsi je blbě

na fotce jsou jeste blbe nyní už jsou tak jak maj bejt
 na fotce jsou jeste blbe nyní už jsou tak jak maj bejtDaewoo Matiz- 0,8 stříbrná metla

- 
				Ondras
- Kontaktovat uživatele:
...a můj vyfůůůůůkRobert píše:Moje koláááá

|\/| /\ '|' | '/.
byl to - ročník 1998 / 0.8i / přes 136.000 km / přímé sání, 15" alukola, snížení o 30mm, palubní počítač, otáčkoměr, sportovní interiér, folie, svody, laďáček a další capiny

byl to - ročník 1998 / 0.8i / přes 136.000 km / přímé sání, 15" alukola, snížení o 30mm, palubní počítač, otáčkoměr, sportovní interiér, folie, svody, laďáček a další capiny
vis co jeste je varianta dojet na vrakoviste a zeptat se poridis to kolem 5-6 tisic si myslim.moc toho neni trubky nadobka rizeni a pumpa s drzakem.a vlastne je jeste treba remenici na kliku.

Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil

Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil