Moderátor: Blue Lanos

Trochu mi u dieslu vadi ten zvuk traktora (aj ked musim uznat ze je ho viac pocut vonku ako vnutri)
  Trochu mi u dieslu vadi ten zvuk traktora (aj ked musim uznat ze je ho viac pocut vonku ako vnutri)
 ) aj ja mam rad rychlu jazdu a preto mi to nedalo takze na 4.prevododovy stupen som
 ) aj ja mam rad rychlu jazdu a preto mi to nedalo takze na 4.prevododovy stupen som . Takze pre pasazierov
. Takze pre pasazierov  

.
 . 
Tak jsem si také pořídil Captivu 2D, má najeto 17tis.km a já jsem najel něco kolem tisíce km a to převážně Praha Šumava a zpět. Ta spotřeba dle počítače se pohybuje kolem 9 l, po skutečném přepočítání systém plná-plná jsem dospěl k 7,9l/100. Že počítač proměřuje mi potvrdili i v servisu. Po Praze to ukazuje i přes 11l, což mně trochu straší. Jaké máte zkušenosti ?PolarSVK píše:palikx: dosiahol som 9000 km vcera som isiel trasu PP-KE-PP spotrebu som mal 7,1l/100km miestami 6,7l/100km takze trochu spadla.Ale nesiel
som cez dialnicu!
Asi si mal pravdu, ale zas su to len udaje s palubneho
 Jen motor musel byt Diesel, takze je 2.0... aspon me to moc nenuti zavodit
 Jen motor musel byt Diesel, takze je 2.0... aspon me to moc nenuti zavodit 
 Ale zas abych neprechvalil, X5 je X5
 Ale zas abych neprechvalil, X5 je X5  Mimochodem, v garazi ve firme jsem stal vedle kolegovy X5 a vzhledove se Captiva nemusi vubec stydet, vypada stejne velka, stejne solidni, navic modernejsi (byl to predchozi model X5)
 Mimochodem, v garazi ve firme jsem stal vedle kolegovy X5 a vzhledove se Captiva nemusi vubec stydet, vypada stejne velka, stejne solidni, navic modernejsi (byl to predchozi model X5)

Na denne svietenie treba preprogramovat BCM- to je palubna riadiaca jednotka...na to su specialne zariadenia a reprogrami priamo od výrobcu.mzprx píše:Uz sa na rieseni pracuje.
Ja mam rovnaky problem s mojou EPICOU. Treba to auto presvedcit, ze je v krajine s povinnym dennym svietenim (Svedsko a podobne). Tam sa intenzita podsvietenia radia a hodin riadi senzorom automatickej klimy.

| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |