zabijec píše:Na ty km, které najezdiš za rok bych asi volil jiné auto, ale jinak nic proti, Matesa mam rad 

Mam dva dotazy, kolik stála úprava na plyn a jak často se musí na nějaké kontroly a s tím spojené náklady?

Cena upravy na plyn je dalsi nevyhoda, pravda. Zacatkem brezna me to stalo 30 000 

Ted me muze leda hrat pocit, ze se to pomalu vraci a az po roce se teprve bude jezdit opravdu levne.
Matiz ma plastove sani, tudiz kvuli moznosti zpetneho slehu tam dali sekvencni vstrikovani, kde zpetny sleh nehrozi. Aspon tak nejak mi to bylo vysvetleno. Proto ta vyssi porizovaci cena. Snad to byla pravda a neoskubali me.
S temi kontrolami a naklady si ted nejsem jisty, nejak se mi to vykourilo z hlavy.Tusim ze jednou rocne se musi na revizni prohlidku (cena 300Kc ???, ale mozna si vymyslim), emise a STK jsou normalne jednou za 2 roky. Po nejakych kilometrech vymena filtru LPG, po 80 000 km vymena pistku ve vstrikovaci + tesneni - vyjde asi na 1 000Kc. Nadrz se musi po 10 letech vymenit (asi 3 - 3,5 tis.). Presnejsi informace o dalsich nakladech snad podaji nekteri zkusenejsi LPGckari.