Moderátor: Blue Lanos

-----------------------------------Slam píše:Me nechval, jsem v tom nevinne, jeste jsem v motorovem prostoru nic necistil, co auto mam.Vazoun píše:Sleduji debatu " Leganzáků " a musím pochválit kolegu " Slama " za pěkně
čistý motorový prostor / dle fotografie v příspěvku /
 " Vazoun "
 " Vazoun "  

Hele, mam namotano 131 tisic, coz nema vetsina Leganz tady, takze nerypej a soupej nohama.Hanzy píše:Jojo co nejezdi se nespini...

Musim to prece setrit, nebot pomer stari ku poctu najetych km nemam zrovna moc idealni.Hanzy píše:Tak sa pochlub kolik je jich tvych a za jak dlouho...?

A jak udrzujes ten "lesk" gumovych, plastovych i kovovych casti kolem Tvyho motoru? Menis ty dily nebo mas nejaky tip na zaruceny lestidlo?
 Jinak jsem cetl nazor, ze motor by se moc cistit nemel, ze mu to spis skodi, tak jsem ho radsi zatim netrapil...
 Jinak jsem cetl nazor, ze motor by se moc cistit nemel, ze mu to spis skodi, tak jsem ho radsi zatim netrapil... 

Ješte som zabudol ten plech na výfuku tady na fotkách je ješte čmouhatý no a já som ho už v Baldovci mal vyleštený takže teraz kam prídem tam ukazujem motor a každému padá huba
 Ješte som zabudol ten plech na výfuku tady na fotkách je ješte čmouhatý no a já som ho už v Baldovci mal vyleštený takže teraz kam prídem tam ukazujem motor a každému padá huba  

Jo hele takle to vypadá ale ješte ho musím jednou přeleštit a dát nové šrouby
 Jo hele takle to vypadá ale ješte ho musím jednou přeleštit a dát nové šrouby  

-------------------------------Ivoš píše:Jejda, tak to vůbec nebudu ani mluvit o čistotě motoruŘekněme, že to není ideální, ale bohužel není čas. Max pár hodin na umytí a vyluxování, jelikož nesnáším špinavá auta,ale motor už nestíhám
.
| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |