Moderátor: Blue Lanos

Mne teda v tom uzkem hrdle rozhodne nic neplave (a je nahoru se rozsirujici, takze si nedovedu predstavit, ze by to neslo vyndat, kdyby tam neco plavalo).
 Mne teda v tom uzkem hrdle rozhodne nic neplave (a je nahoru se rozsirujici, takze si nedovedu predstavit, ze by to neslo vyndat, kdyby tam neco plavalo).  Mas urcite na mysli nadobku ostrikovace:
 Mas urcite na mysli nadobku ostrikovace:  

"Vodicku" tam moc nedavam - mam tam radsi modrou nemrznouci smes cely rok a v pripade potreby dolevam. Nechapu, na co tam mit narvany kus nejakyho hadru, hladinu vidim zcela v pohode jak pohledem dovnitr, tak zvenci, kde je na tom poloprusvitnem hrdle ryska, kam az se ma maximalne dolevat... O nejakym hadru (nebo hoube) slysim fakt poprve.-peha- píše:Jasne že tam je houbička veď to je plováčik aby si vedel kolko toho tam máš

Slamko teba ju asi dakdo vyfouknul alebo tam nemáš vodičku a hubka sa Ti schovala
 Takze sorry, romishowski, ze jsem Te mystifikoval, ale ja tam zadnou koupaci potrebu urcite nemam.
 Takze sorry, romishowski, ze jsem Te mystifikoval, ale ja tam zadnou koupaci potrebu urcite nemam. 
 Jde vidět,že tohle děláš fakt s láskou
  Jde vidět,že tohle děláš fakt s láskou  

-----------------------------Slavek píše:jeste ze espero me upozorni na to ze mi dochazi voda asniz bych oteviral kapotu a hledal kde mam boj
 zdraví " Vazoun "
 zdraví " Vazoun "  

Me nechval, jsem v tom nevinne, jeste jsem v motorovem prostoru nic necistil, co auto mam.Vazoun píše:Sleduji debatu " Leganzáků " a musím pochválit kolegu " Slama " za pěkně
čistý motorový prostor / dle fotografie v příspěvku /

| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |