Diky za ten usmevIveta píše:kasma píše:Dnes ma nepotešilo, že ak sa človek snaží niekomu vyhovieť a výjsť mu v ústrety a pomôcť mu, aj tak ta zato poriadne z...
Nic si z toho nedělej, tohle já dobře znám. Musíš to brát tak že se nikdy nezavděčíš všem. Nevím sice o co jde ale věř že nikdy není tak zle aby nemohlo být ještě hůř. Takže přeji úsměv na líčko.
 , potesilo ma to. Skoda, ze som si to precital az takl neskoro.
 , potesilo ma to. Skoda, ze som si to precital az takl neskoro.to Ivoš, Vazoun - Inak s tymi medziludskymi vztahmi si to napisal super. Suhlasim! Pracujem v oblasti dopravy a zasielatelstva a tam su takyto hajzlici ludia uplne bezni. Pomozes im, spravis pre nich vsetko a potom ti vrazia noz do chrbta.

vid´? Já osobně mám z minulosti velice dobré
 vid´? Já osobně mám z minulosti velice dobré

) - bez reci mi proplatili fakturu ze servisu do tydne, co jsem donesl fakturu na prepazku (kdybych ji poslal postou na centralu, bylo by to mozna jeste driv!), pricemz jejich odhadce mi cenu opravy odhal na skoro polovinu vysledne castky.
) - bez reci mi proplatili fakturu ze servisu do tydne, co jsem donesl fakturu na prepazku (kdybych ji poslal postou na centralu, bylo by to mozna jeste driv!), pricemz jejich odhadce mi cenu opravy odhal na skoro polovinu vysledne castky. 
 ), zrejme maji moc zakazniku a snazi se jich zbavit, coz se jim nejspis pristi rok v mem pripade povede, jestli se nevzpamatujou...
), zrejme maji moc zakazniku a snazi se jich zbavit, coz se jim nejspis pristi rok v mem pripade povede, jestli se nevzpamatujou... 

) trpět nespavostí...
 ) trpět nespavostí...  Spím tak 5 hodin denně už pár týdnů....
 Spím tak 5 hodin denně už pár týdnů....