1.) Meranim od plnej nadrze do plnej som zistil, ze pri rozsvieteni kontrolky paliva sa nachadza v nadrzi cca 10 litrov benzinu. Po najazdeni cca 50km mi dosiel benzin
 Spotreba je asi 8,6 litra v meste takze minut som to nemohol.. zostava mi proste v nadrzi balast asi 5 litrov ktore sa nedaju vyuzit na jazdenie. . je to normalne?
  Spotreba je asi 8,6 litra v meste takze minut som to nemohol.. zostava mi proste v nadrzi balast asi 5 litrov ktore sa nedaju vyuzit na jazdenie. . je to normalne?2.) Vsimol som si, ze obcas mi pri akceleracii mierne zakolisu otacky (tym padom aj tah motora). Zistil som ze sa tak deje iba pri stave paliva pod 1/3 v nadrzi a v zakrute... Ma niekto z Vas podobnu skusenost?
Zjavne to vyzera akoby neodchadzalo palivo z celej nadrze.. Nepoznate nahodou niekto system distribucie paliva z nadrze? Moze sa tam nieco upchat alebo..?

. Dal som vymenit tesnenie resp. kruzok tesniaci co je na rozdelovaci a tesnenie pod vikom ventilov. Motor je uz suchy.
 . Dal som vymenit tesnenie resp. kruzok tesniaci co je na rozdelovaci a tesnenie pod vikom ventilov. Motor je uz suchy.