bombový kolečka stojí za kouknutí
 bombový kolečka stojí za kouknutí 
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
Čoveče, fakt nevímRado píše:Ivane....aku mavas koncovu rychlost na sprintoch?
 možná tak kolem 140 km/h, možná méně, možná více. Nikdy jsem se nekoukal...
  možná tak kolem 140 km/h, možná méně, možná více. Nikdy jsem se nekoukal... Z toho důvodu budu tento týden dělat nové brzdy na obou nápravách, protože to nebrzí, jak to brzdívalo. Mám již objednáno - zůstanu u ATE Power disc, jen destičky nebudou ATE, ale Ferodo. Gumové hadice nahradím pancéřovými, to by mohlo pomoci
  Z toho důvodu budu tento týden dělat nové brzdy na obou nápravách, protože to nebrzí, jak to brzdívalo. Mám již objednáno - zůstanu u ATE Power disc, jen destičky nebudou ATE, ale Ferodo. Gumové hadice nahradím pancéřovými, to by mohlo pomoci 
Ale ale peho, vždyť i já mám křídlo, prahy a upravený nárazník (říkám tomu omyly mládí-peha- píše:Tady je videt profesionalita v tuningu proste žádné krídla a iné plast doplnky ale samé špeci vecičky aby s Nesii bola diablica

To hle si myslím že je tuning ako má být proste na jednotku
 ) ...
 ) ... Proste se mi víc líbí úprava motoru a podvozku
 Proste se mi víc líbí úprava motoru a podvozku  Já se taky rád podívám na snou car kterej je pro voči ale radeji mám 400 m sprint a proste auta v pohybu
 Já se taky rád podívám na snou car kterej je pro voči ale radeji mám 400 m sprint a proste auta v pohybu  

No a ta tvoje je jak pro voči tak pro pohyb a to je vonóóó
 No a ta tvoje je jak pro voči tak pro pohyb a to je vonóóó 

| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |