..... a pořídit nové čerpadlojakub píše:
tak tak, uplne vysusit, pak zaklepat s autem, ono si to cucne a znova vysusist a bude to ta sama presnost ...

Moderátor: Blue Lanos
 Ale zas mu pak bude jedno kolik stojí benál
  Ale zas mu pak bude jedno kolik stojí benál  
no samozrejme neni nutne merit spotrebu na mililitry (coz se stejnak nepovede), ale otazka jestli cinnost, jejiz vysledek je spotreba na 100km s presnosti na dva litry je jeste vubec "mereni" ... dle meho je to uz jenom tak by-ocko-odhad - coz samozrejme budiz, ale v tom pripade at tu nikdo netvrdi, ze ma spotrebu 10,6 apod (ted necituju nikoho konkretniho), kdyz ty desetiny jsou stejne vysmech-peha- píše:Chlapci priemernú spotrebu treba brať s rezervou lebo vážne nechápem prečo to rátať na mililitre leda že by nám to manželky preplácali

Proste já som so spotrebou spokojný a tak to rátam len v robote a to taky len tak abych nebol v mínuse a padla

----------------------------------Slavek píše:ja jezdim trosku vic nez za 8.5l ale fak jen malinkoted mi spotreba po poslednim tankovani vysla na 14l krasny ne

čau " Vazoun "
 čau " Vazoun "  

Vazoun píše:----------------------------------Slavek píše:ja jezdim trosku vic nez za 8.5l ale fak jen malinkoted mi spotreba po poslednim tankovani vysla na 14l krasny ne

No jo " Slavku " to nesmíš jezdit v tanku T 34čau " Vazoun "

| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |