Nevím, co s tím mám dělat, jiný značkový servis blízko mně není.
Neví někdo , co s tím? Pleeease
 ))
))Díky za každou radu, vidím, že tu jsou nadšení lidé
 )
)Moderátor: Blue Lanos
 ))
)) )
) dokud si auto sám nezkusím nemoho moc radit když ti jinde řekli že to spolu nekomunikuje tak měli hledat důvod proč to nekomunikuje a ne tě poslat pryč s novým motorkem nebo starým a novým jen na zkoušku ??? Jinak podle toho že to údajně nekomunikuje (za 6 let sem se s ničím podobným nesetkal
  dokud si auto sám nezkusím nemoho moc radit když ti jinde řekli že to spolu nekomunikuje tak měli hledat důvod proč to nekomunikuje a ne tě poslat pryč s novým motorkem nebo starým a novým jen na zkoušku ??? Jinak podle toho že to údajně nekomunikuje (za 6 let sem se s ničím podobným nesetkal   )bych to hledal v kabeláži nebo počítači ale nezdá se mi to fakt sem se s tím ještě nesetkal . Odkud jsi ? Běžný problém na Nubirách 2,0 l kde je potřeba motorek znovu nastavit a zresetovat ale né na Lanosovi doufám že to nějak odstraníš nebo dáš vědět já sem z Prahy tak jestli budeš mít někdy cestu kolem tak dej vědět .
 )bych to hledal v kabeláži nebo počítači ale nezdá se mi to fakt sem se s tím ještě nesetkal . Odkud jsi ? Běžný problém na Nubirách 2,0 l kde je potřeba motorek znovu nastavit a zresetovat ale né na Lanosovi doufám že to nějak odstraníš nebo dáš vědět já sem z Prahy tak jestli budeš mít někdy cestu kolem tak dej vědět .  Klidně se ti na to zběžně kouknu
 Klidně se ti na to zběžně kouknu )
) )
) Tak se doba zmenila
  Tak se doba zmenila 
 AKRI - (byl) Muž z Ria !
AKRI - (byl) Muž z Ria !   AVEOtici všech zemí, spojte se
 AVEOtici všech zemí, spojte se 
Nevím jak to tenkrát dopadloAkri píše:tak by me zajimalo, jak to tenkrat dopadlo, to je podobny problem, co mam ja, akorat, ze nemam tak vysoke otacky, maximalne 1500. Tenkrat jste tu psali, zelanosovej krokovej motorek by mel jit po nasazeni krasne sam, ale me ten novej taky nejde a nakonec jste mi rekli, ze se bude muset vyresetovat to nastaveni diadnostikou? AhaTak se doba zmenila

Ahoj Prdepetrm píše:Nevím jak to tenkrát dopadloAkri píše:tak by me zajimalo, jak to tenkrat dopadlo, to je podobny problem, co mam ja, akorat, ze nemam tak vysoke otacky, maximalne 1500. Tenkrat jste tu psali, zelanosovej krokovej motorek by mel jit po nasazeni krasne sam, ale me ten novej taky nejde a nakonec jste mi rekli, ze se bude muset vyresetovat to nastaveni diadnostikou? AhaTak se doba zmenila

, taky tam bylo trochu blato a sul, tak uvidime, zatim druhy den bez potizi
 , taky tam bylo trochu blato a sul, tak uvidime, zatim druhy den bez potizi 
 AKRI - (byl) Muž z Ria !
AKRI - (byl) Muž z Ria !   AVEOtici všech zemí, spojte se
 AVEOtici všech zemí, spojte se 
 V každém případě je po demontáži motorku asi potřeba restartovat nastavení .....
   V každém případě je po demontáži motorku asi potřeba restartovat nastavení .....| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |