olej do prevodovky
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
olej do prevodovky
Mám dotaz jak je to z olejem do prevodovky? je tam dozovotni nebo se vyplati ho vymenit.A stim zavisi jeste jeden dotaz kde najdu merku oleje u prevodovky a kudy se tam olej napousti a vypousti.Chci ho skontrolovat v jakem je stavu pripadne vymenit nebo dolit a priat tam adetivum.Koukal jsem do knizky kde by ta merka mela byt ale podle ni jsem nasel prdlacky tak dik za pomoc.

- Reklama
- Radoslav Hološka
- Kontaktovat uživatele:

Asi se brzo naštvu
  Asi se brzo naštvu  to si ze mě děláš srandu
  to si ze mě děláš srandu  vždyť sem to tu popisoval už mockrát
  vždyť sem to tu popisoval už mockrát   pod baterkou je odvzdušňovací šroub (je na něm taková plastová čepička ) a tím se tam má dolévat olej dokud nezačne vytékat z kontrolního šroubu vedle poloosy a ten se má hned zašpuntovat jakmile z něho začne něco téct a při kontrole tam musí být oleje víc kvůli tomu , že to jak ho tam liješ na konci převodovky a navíc ještě do komory 5 rychlosti tak než ti začne vytékat z kontrolního tak ho tam naliješ víc . Ale je to postup posaný v servisní knize co mají servisy (nebo měly )
 pod baterkou je odvzdušňovací šroub (je na něm taková plastová čepička ) a tím se tam má dolévat olej dokud nezačne vytékat z kontrolního šroubu vedle poloosy a ten se má hned zašpuntovat jakmile z něho začne něco téct a při kontrole tam musí být oleje víc kvůli tomu , že to jak ho tam liješ na konci převodovky a navíc ještě do komory 5 rychlosti tak než ti začne vytékat z kontrolního tak ho tam naliješ víc . Ale je to postup posaný v servisní knize co mají servisy (nebo měly )   
   . Takže teoreticky by si  měl kontrolu množství oleje provádět tak , že si vypustíš to co ti vyteče z kontrolního šroubu doplníš něco na víc a začněš nalévat do té doby než začne znovu vytékat a hned zašpuntuješ
 . Takže teoreticky by si  měl kontrolu množství oleje provádět tak , že si vypustíš to co ti vyteče z kontrolního šroubu doplníš něco na víc a začněš nalévat do té doby než začne znovu vytékat a hned zašpuntuješ   Jinak olej plná sintetika co se dává do automatických převodovek
 Jinak olej plná sintetika co se dává do automatických převodovek  
- Radoslav Hološka
- Kontaktovat uživatele:
- Blue Lanos

Mam navrh pre moderatorov or admins dajte taketo thready ako sticky aby nezmizli a bude pokoj
 Mam navrh pre moderatorov or admins dajte taketo thready ako sticky aby nezmizli a bude pokoj 
http://www.cardomain.com/id/27101976
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01

Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01

- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Petře, prosím Tě, jak často se musí měnit olej v převodovce?

Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project