Moderátoři: Blue Lanos, pejee, Jajuska95
 Jinal stejny model ve stejne barve jsem zrovna vcera videl u Trotiny...
 Jinal stejny model ve stejne barve jsem zrovna vcera videl u Trotiny...  
 Jinak ty zluty doplnky jsou docela hezky .
 Jinak ty zluty doplnky jsou docela hezky . Jinak je to 1.5 MPI 8V výbava GL( servo,airbag,centrál,el nastavitelná světla zevnitř.) Tak jsem se dal do drobných úprav. Plasty v interiéru částečně v barvě vozu,bílé podsvícení budíků a ovladačů,rádio Sony,repro sony+jvc,zesilovač sencor. Pružiny Kadett GSI,tlumiče Sachs sporting,ale jsou moc tvrdé,tak plánuju výměnu za kayaby. Prostřední díl výfuku bez tlumiče,zadní díl Ulter. Vyndané oranžové banky z předních blinkrů. Ještě chci upravit přední masku a přidat nějaký decentní spojler a prahy. To je asi vše. Až se oteplí,udělám ještě foto na alu kolech.
 Jinak je to 1.5 MPI 8V výbava GL( servo,airbag,centrál,el nastavitelná světla zevnitř.) Tak jsem se dal do drobných úprav. Plasty v interiéru částečně v barvě vozu,bílé podsvícení budíků a ovladačů,rádio Sony,repro sony+jvc,zesilovač sencor. Pružiny Kadett GSI,tlumiče Sachs sporting,ale jsou moc tvrdé,tak plánuju výměnu za kayaby. Prostřední díl výfuku bez tlumiče,zadní díl Ulter. Vyndané oranžové banky z předních blinkrů. Ještě chci upravit přední masku a přidat nějaký decentní spojler a prahy. To je asi vše. Až se oteplí,udělám ještě foto na alu kolech. ,ale na jízdu po Praze jsou čtrnáctky akorát.
 ,ale na jízdu po Praze jsou čtrnáctky akorát.  

To Iveta,já jsem koupil v OBI spray na plasty tuší,že to byl Plastycole. Jinak se prodávají tuningové spreje,ale ty stojí 700kč a výše.Iveta píše:To Petr Soukup - pěkné autíčko, můžeš mi prozradit čím si ho vevnitř nastříkal ? Já se v tom nevyznám a nevím jaký spray by byl vhodný aby se neloupal. Předem díky.

| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |