Problem - iskri mi z kabla, ktory ide z cievky do rozdelovaca. Iskry prechadzaju na objekt kostry, ktory je ku kablu najblizsie (vecsinou sa opiera o nadrzku s brzdovou kvapalinou). Menili sa sviecky aj komplet rozvodove kable...chvilu bol pokoj, ale potom to zase zacalo prerazat
 Ked mam hodeny neutral, pocujem v aute tukanie/taktiez ked v noci kuknem pod kapotu, iskry z kabla na kostru su vidno....Zvonku je povrch rozdelovaca cisty, motor chodi OK. Mam este vycistit kryt rozdelovaca zvnutra? MATIZ 0.8 SE r.v. 1999 , 80.000 KM, striebro
  Ked mam hodeny neutral, pocujem v aute tukanie/taktiez ked v noci kuknem pod kapotu, iskry z kabla na kostru su vidno....Zvonku je povrch rozdelovaca cisty, motor chodi OK. Mam este vycistit kryt rozdelovaca zvnutra? MATIZ 0.8 SE r.v. 1999 , 80.000 KM, striebroDiki-diki
Rado77

). Este som rozmyslal poriadne obalit tan kabel od cievky do rozdelovaca niecim nevodivym, aspon take 3 cm z kazdej strany...
 ). Este som rozmyslal poriadne obalit tan kabel od cievky do rozdelovaca niecim nevodivym, aspon take 3 cm z kazdej strany...