Co mě dnes nepotěšilo
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
pokec
....souhlas s Docentem ( ty tři chyby, to bylo dobrý ) se mnou by hanba mlátila vo zem....ale je to prostě tak, na všechno jsou návody, školení, marketingová příprava atd. a někdo je absolvent toho kterýho směru, té které Vys. školy ale jenom mu jaksi ještě teče mlíko po bradě...skutečnost, praxe je někdě úplně jinde...navíc mnoho světových trendů u nás prostě nefungují.... 
Mějte se fajn

Mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico

nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico
- Reklama
- 
				Vojta
Fanfáry
Tak jsem vybalil vánoční dárek pro Maťulku, abych to alespoň vyzkoušel bez montáže. Když jsem ty fanfáry zapojil, tak mě málem jeblo, protože tak příšernej zvuk, co se z nich ozval, jsem nečekal ani ve snu. Z jedné ochraptělá ovce, z druhé hlasitě unikající sírovodík po hrachové kaši. Prostě děs. Zkoušel jsem je vyladit (je tam šroubek), ale k ničemu to nevedlo. A hlasitost? Myslím, že to ani z garáže nebylo slyšet ven.
Závěr: koupil jsem šunt.

- dedo.miki
- Kontaktovat uživatele:
Re: Fanfáry
Takto ti fanfáry dobre trúbiť nebudú.Musia byť upevnené na tých plieškoch o karosériu.Inak je to úplne iné chvenie a to robí zvuk.Primontuj niekde a tak sús aký má zvuk.Budeš sa čudovať aký bude rozdiel.Ja ti radím dobre a reklamovať pre neznalosť je asi blbé.Ty budeš vyzerať ako keby si nevedel čítať.Vojta píše:Tak jsem vybalil vánoční dárek pro Maťulku, abych to alespoň vyzkoušel bez montáže. Když jsem ty fanfáry zapojil, tak mě málem jeblo, protože tak příšernej zvuk, co se z nich ozval, jsem nečekal ani ve snu. Z jedné ochraptělá ovce, z druhé hlasitě unikající sírovodík po hrachové kaši. Prostě děs. Zkoušel jsem je vyladit (je tam šroubek), ale k ničemu to nevedlo. A hlasitost? Myslím, že to ani z garáže nebylo slyšet ven.
No tak to je trošičku dost blbost... Záruční doba je dle OZ 2 roky, a člověk má právo na opravu. Na výměnu nebo vrácení peněz pouze tehdy, jde-li o vadu neodstranitelnou... Nebo poté, kdy se na výrobku vyskytla 3x stejná závada nebo 4x různá, to vychází z nějakých soudních rozhodnutí. 
Pokud si Vojta koupil nějaké fanfáry a ty fanfáry vyluzují zvuky, byť blbé, tak to není důvod k reklamaci. Nebo je, ale bude mu zamítnuta. Další postup obvyklý - soudní znalec, soud... A pochybuji o tom, že zrovna v tomhle případku se ta anabáze vyplatí.

Pokud si Vojta koupil nějaké fanfáry a ty fanfáry vyluzují zvuky, byť blbé, tak to není důvod k reklamaci. Nebo je, ale bude mu zamítnuta. Další postup obvyklý - soudní znalec, soud... A pochybuji o tom, že zrovna v tomhle případku se ta anabáze vyplatí.
- 
				Vojta
- 
				Vojta
- dedo.miki
- Kontaktovat uživatele:
A to že si nesprávne namontoval je neodstránitelná vada?Docent píše:No tak to je trošičku dost blbost... Záruční doba je dle OZ 2 roky, a člověk má právo na opravu. Na výměnu nebo vrácení peněz pouze tehdy, jde-li o vadu neodstranitelnou... Nebo poté, kdy se na výrobku vyskytla 3x stejná závada nebo 4x různá, to vychází z nějakých soudních rozhodnutí.
Vojta někde napsal, že to nesprávně namontoval?dedo.miki píše:A to že si nesprávne namontoval je neodstránitelná vada?
BTW zkrať si laskavě to svoje autíčko v podpisu o jedny dveře, rozesíráš svým avatarem všechny stránky, kde máš příspěvek. Se divím, že ti to moderátoři trpí, na každém jiném fóru by ti to už dávno smázli.

nevieš to reklamovať
 nevieš to reklamovať 

Aby do toho husa kopla ale svět už je takovej
 Aby do toho husa kopla ale svět už je takovej 

[/url]
[/url]