Jo moja kráska už konečne stojí na nových Dunlopkách a hlavne jej 16 no vyzerá uplne inak celý den som z nej nevedel odtrhnúť oči
  Jo moja kráska už konečne stojí na nových Dunlopkách a hlavne jej 16 no vyzerá uplne inak celý den som z nej nevedel odtrhnúť oči  

Moderátor: Blue Lanos
 No peknej tygrik,ten tam padne jak prd** na hrnec...mam uz taky koupeny pro Legu polstarky...a polstarky sice proto,protoze obcas v aute spavam a tak si budu sebou vozit vybavicku...
  No peknej tygrik,ten tam padne jak prd** na hrnec...mam uz taky koupeny pro Legu polstarky...a polstarky sice proto,protoze obcas v aute spavam a tak si budu sebou vozit vybavicku...  Jeste k tem samolepkam,neni nejaka sleva na postovny,samolepka stoji 17 kacek a 90 dam za postovny...to je docela dost...
 Jeste k tem samolepkam,neni nejaka sleva na postovny,samolepka stoji 17 kacek a 90 dam za postovny...to je docela dost...   Jen jeste nevim jestli si vemu samolepku lepici se z venku nebo zevnitr...ty mas podle meho odhadu z venku...a neodlepuje se???Drzi stale pevne???
 Jen jeste nevim jestli si vemu samolepku lepici se z venku nebo zevnitr...ty mas podle meho odhadu z venku...a neodlepuje se???Drzi stale pevne??? 

| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |