Leganza
Moderátor: Blue Lanos
- Reklama
Tak si kup servisni krabicku (stejne mas vozit zarovky a pojistky nahradni dle predpisu) a kdyz nebudou pasovat, muzes je reklamovat.Goose píše:Kluci kluci pomalu...tak jaky tam teda jsou...H1 nebo H7???Uzivatelskou prirucku nemam no...
P.S. SVĚTELNÉ ZDROJE
Na Valích 1018
440 01 LOUNY
telefon:
+420 415 652 737
+420 415 658 123
+420 415 653 227
fax:
+420 415 652 737
email:
info@ps-svetelnezdroje.cz
obchod@ps-svetelnezdroje.cz
web:
www.ps-svetelnezdroje.cz
SERVISNÍ KRABIČKY DAEWOO
Kat.č.: S0076
DAEWOO LEGANZA
H4, P21W, P21/5W, W5W, C5W + pojistky
80,70 Kč (cena bez DPH)
• EX: Daewoo Leganza 2.0 CDX (12/2002) • černá metalíza • 16V 93kW (T20SED)
• Renault Clio III Grandtour 1.2 (07/2010) • červená • 16V 55kW (D4FD7)
• Renault Megane III Grandtour 1.6 (08/2015) • hnědá metalíza • 16V 81kW (K4MR8)
• Renault Clio III Grandtour 1.2 (07/2010) • červená • 16V 55kW (D4FD7)
• Renault Megane III Grandtour 1.6 (08/2015) • hnědá metalíza • 16V 81kW (K4MR8)
-
-peha-
- Kontaktovat uživatele:
Tak to s tebou musím súhlasiť lebo tie hmlouky sú strašné ale mne išlo o tú masku mne sa páči,jo a k tým žiarovkám čo tam vlastne je H-1,H-4,H-7 ja som s toho jeleň
neva zajtra sundám lampu a juknu na to čo to vlastne vozím vo svetlách
Jo a ješte servisnú krabičku mám a v nej je vážne H-4 a je to origo Leganza tak neviem

To Slam:Diky za typ,ale ty stranky co jsi napsal mi moc nejdou,cenik zarovek nefunguje vubec a katalog mi nabehne jen anglicky a anglictinu moc neovladam...
ale diky za upozerneni na tu servisni krabicku,tu jsem v aute nenasel... 
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní blbec, kterej neví, že to nejde a udělá to...
-
-peha-
- Kontaktovat uživatele:
A už vieš čo Ti budú robiť
Jinak ale s tou servisnou krabičkou žiarovek pozor lebo tam je H-4 a to by som musel byť úplný debil aby som nevedel že Lega dvoj vláknovú halogenku nemá kam dať veď má stretávacie a dialkové každé zvlášť
Vážne je treba asi pozrieť čo má človek v tých lampách a podla toho sa zariadiť
Držím palce aby ťa servis nezrujnoval 
Tak jsem hledal ty servisni krabicky a nasel jsem a v ni jsou zarovky H1+H3 a tu je odkaz http://www.autokap.cz/obchod/vybava/ind ... =2&id=1024
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní blbec, kterej neví, že to nejde a udělá to...
-
-peha-
- Kontaktovat uživatele:
No vidíš žárovky jaký chceš kurňa
Nic to koupit jen podle toho co tam pasuje
Jinak Gostíku i na mojí je práce habadej ale už vjetšinu mám za sebou a ostatní doufám zvládnu do konce mnesíce a potom doufám bude sloužit k plný spokojenosti
Apropó v středu budu kupovat nové gumy na leto 16 a nevim se rozhodnout teda výrobce Matador s kterým mám velmi dobré skusenosti ale nevim jestli
HECTORA..
ELITTE..

HECTORA..

ELITTE..

No hele gumy me budou cekat taky,dokonce jsem premyslel,ze bych to nechal na zimakach az do pristiho jara a koupil novy gumy rovnou s novyma kolama...ale nechci ty zimaky oddelat...Myslim,ze obe varianty ktere sis vybral jsou dobry ale ja bych volil ELITTE

Mozna vam to bude pripadat jako tuzing nebo tak neco ale nevite kde se da sehnat takova ta kozenkova paska co se namota na volant???Mel jsem to v byvalem aute a moc mi to vyhovovalo,zkousel jsem to hledat ale nejak sem neuspel...