Resp. chtělo po mě kód. Jinak jsem si ničeho nevšiml, že by se něco smazalo.
  Resp. chtělo po mě kód. Jinak jsem si ničeho nevšiml, že by se něco smazalo.Reset řídicí jednotky
Moderátoři: Blue Lanos, koniQ
- Reklama
- JRD McLAREN
- Kontaktovat uživatele:
- 
				Návštěvník
12 je este normalkaAnonymous píše:To je to co mě začíná strašit. Mám dost vysokou spotřebu. Je pravda, že jezdím jem po městě a krátké trati, ale odhad je 12-14 litrů.PavelZ píše: No ja nevim, ja sem to docela dost videl na spotrebe, jak po resetu vyskocila nahoru a nejakou dobu trvalo, nez se vratila k normalnim hodnotam
.
Nechal jsem Nubi v garáži stát a nedovřel jsem dveře  
   Asi za týden jsem sebevědomě vlez do auta a ......... nic
   Tak, že jsem provedl reset Ř.J.  a fakt se to projevilo na spotřebě, prvních asi 300 km 9,5, dalších 300 km už asi 9,0  - stejná cesta jen víc pojíždění Prahou. No a další uvidím.
  Tak, že jsem provedl reset Ř.J.  a fakt se to projevilo na spotřebě, prvních asi 300 km 9,5, dalších 300 km už asi 9,0  - stejná cesta jen víc pojíždění Prahou. No a další uvidím.

Tak, že jsem provedl reset Ř.J.  a fakt se to projevilo na spotřebě, prvních asi 300 km 9,5, dalších 300 km už asi 9,0  - stejná cesta jen víc pojíždění Prahou. No a další uvidím.Hyundai IX55, V6 3,0 CRDI, automat, 4x4,    Yamaha Majesty 125
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502

bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502