Nema niekto aj foto nahodou?? Dik za radu
Moderátor: Blue Lanos

richiprofi píše:zadne okno myslis???to je uplna hracka...chyt si do ruky klucku a ten kruzok pod nou, odtlac to od tapaciru a tam uvidis taky cierny poistny kruzok, ktory musis vytlacit srobovakom von a klucka je dole...ide to trosku so silou, ale pohoda
tak vela zdaru
 A naspat to tam potom pojde lahko???
  A naspat to tam potom pojde lahko???   

Tu segerku nemam ako dat dole je malo miesta ja neviem ako sa to moze dat tak lahko rozobarat. Este ze nemam kliky aj na prednych dverach inak by som ich asi rozbil
  Tu segerku nemam ako dat dole je malo miesta ja neviem ako sa to moze dat tak lahko rozobarat. Este ze nemam kliky aj na prednych dverach inak by som ich asi rozbil  

nandání je otázka vteřiny strčíš si ohmek do kličky a jen zatlačíš a zacvakne se a je to
 nandání je otázka vteřiny strčíš si ohmek do kličky a jen zatlačíš a zacvakne se a je to 
 ale my sikovnejsi s tym mame viac nervov
 ale my sikovnejsi s tym mame viac nervov 

Uz se to povedlo
  Uz se to povedlo  Dokonca som ich uz aj zlozil. Nie je to zlozite, ked vies ako nato....ale tak je to so vsetkym
  Dokonca som ich uz aj zlozil. Nie je to zlozite, ked vies ako nato....ale tak je to so vsetkym 

Daval som kusky normalne na ten plech do vnutra pod a nad tu vustuhovu tyc. A este trocha na vnutorny tapacirung. Ma to 2 vyhody:richiprofi píše:blue: vidis, ze to ide....ja som ich pre istotu ani spat nedal, nech mi nikto nebabre s oknami....inak tu tappaju si daval kam este okrem zadnych dveri???
 Potom som este kusocky polepil do kufra aby sa netriaslo naradie a hasiaci pristroj. Dalej mam polepeny cely plech a spodok zadneho plata. Takze vybracie a rezonovanie plata mam za sebou uz len v kufri vsetko rezonuje (plasty) Inak keby som mal toho tappaj. dost co uz nemam tak keby som podlepil vsetky plasty v kufri a tak by to krasne zamadzilo vybraciam
  Potom som este kusocky polepil do kufra aby sa netriaslo naradie a hasiaci pristroj. Dalej mam polepeny cely plech a spodok zadneho plata. Takze vybracie a rezonovanie plata mam za sebou uz len v kufri vsetko rezonuje (plasty) Inak keby som mal toho tappaj. dost co uz nemam tak keby som podlepil vsetky plasty v kufri a tak by to krasne zamadzilo vybraciam  

....1m2 ti vystaci, na predne dvere a plato....a to len z vonkajsej strany tie dvere...pod tapacir idem davat hlinikovy tappaj, ten je trosku drahsi, len na MDF kruzky pod repro cakam...a potom do kuhra subiiik, uz sa robi
 ....1m2 ti vystaci, na predne dvere a plato....a to len z vonkajsej strany tie dvere...pod tapacir idem davat hlinikovy tappaj, ten je trosku drahsi, len na MDF kruzky pod repro cakam...a potom do kuhra subiiik, uz sa robi   tak 21.8. nahadzujem
 tak 21.8. nahadzujem  
 Ja som polepisl na predne dvere na tappajomat este taku specialnu penu, ktoru pouzivame u nas vo worku je tepelne aj vlhosti odolna a ma asi 5 mm a je nalepovacia. Drzi strasne
  Ja som polepisl na predne dvere na tappajomat este taku specialnu penu, ktoru pouzivame u nas vo worku je tepelne aj vlhosti odolna a ma asi 5 mm a je nalepovacia. Drzi strasne   Budes tlmit aj zadne dvere aj ked tam nie su repra??
 Budes tlmit aj zadne dvere aj ked tam nie su repra??

len skoda, ze su to neni 16cm basovali by aj pekne dvere. Ty uz si tappaj aj kufor a co presne?
  len skoda, ze su to neni 16cm basovali by aj pekne dvere. Ty uz si tappaj aj kufor a co presne? 

| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |