To je snad jasny, ze lepsich kousku je vzdycky min k mani nez tech horsich... Chce to rozhodne i trochu stesti a nahody (a nemuzes cekat, ze slusny auto bude stat v bazaru x mesicu, resp. postupne v nekolika bazarech) BTW taky mi prijde lepsi koupit auto primo od majitele, nez anonymne v bazaru od prekupnika s plnou hubou lzi...Goose píše:Tech s rokem vyroby nad 2000 moc neni...aspon v momentalni nabidce...ale mam jeste jednu v zaloze ta je z roku 1999 a ta neni z bazaru...

Leganza
Moderátor: Blue Lanos
• EX: Daewoo Leganza 2.0 CDX (12/2002) • černá metalíza • 16V 93kW (T20SED)
• Renault Clio III Grandtour 1.2 (07/2010) • červená • 16V 55kW (D4FD7)
• Renault Megane III Grandtour 1.6 (08/2015) • hnědá metalíza • 16V 81kW (K4MR8)

• Renault Clio III Grandtour 1.2 (07/2010) • červená • 16V 55kW (D4FD7)
• Renault Megane III Grandtour 1.6 (08/2015) • hnědá metalíza • 16V 81kW (K4MR8)
- Reklama
- Ivoš
- Kontaktovat uživatele:
To je dobře, taky se o to snažím...dokonce jezdím i pomalu,abych auto moc nezacákal.....ale nějak se to nedaří....tak aspoň interiér je v pořádku.Goose píše:Taky nemam rad kdyz mam spinavy auto...o Legu se budu starat jako o dite...

Ale hodně štěstí s Legou,abys sehnal co nejlepší a budu se těšit na srazu na jaře.

Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza

- 
				-peha-
- Kontaktovat uživatele:
No pri moji silenosti je ve vybave v kufru vysoko susici hubka a velkej kus pravy jelenice,korekcni tuzka a lestidlo no a kdyz je spinava tak to zvladnu i nekde na pumpe nebo parkovisti  

Asi sem silenej ale vzdy cistej

Apropo mam i vysavac samo ze ho vozim sebou i lestici hadrik na palubku

Hadricek proti zamlzovani skel,Sheron na skla no pomalu se mi do kufra nevejde lekarnicka ale Lega stale cista
 Hadricek proti zamlzovani skel,Sheron na skla no pomalu se mi do kufra nevejde lekarnicka ale Lega stale cista 

...
 ... no a skus foto
 no a skus foto 
 Takže Lega za tú cenu je dobrota
 Takže Lega za tú cenu je dobrota