.normálně si uhnil před tlumičem a ani nedal na jevo že je špatnej .
 .normálně si uhnil před tlumičem a ani nedal na jevo že je špatnej .má to sice krásně sportovní zvuk ale asi to taky bude dost papat

takže do nového roku s novým výfukem

Moderátoři: Blue Lanos, koniQ

[/quote
[/quote 

NESDĚLÍ
 NESDĚLÍ  protože to neví
   protože to neví  .....
  .....+++++++++++++++++++++++V.Brousek píše:Vazoune jak se mění tenvisící - docela by mě to zajímalo
 hezký den přeje " Vazoun "
 hezký den přeje " Vazoun " 
+++++++++++++++++++++V.Brousek píše:No já když povolím dvě matky,vyvléknu z pružných uchytů, tak sundám výfuk a vypadá jako nový a to mu bude 8 let v červenci, tak že mi nevisí.

++++++++++++++++Bergman píše:Někde jsem tu na fóru četl, že to pan Brousek sundavá a natírá 2x do roka.
 čau " Vazoun "
 čau " Vazoun " 
+++++++++++++++++++Tomáš píše:Mě taky ještě nevisí , zatím .... a i výfuk vypadá OK

tak bud
 tak bud zdraví " Vazoun "
 zdraví " Vazoun " 

-je to zajímavé -ten výfuk opravdu visí ale pořád ještě na půl funguje ,jenom sem tam při akceleraci mi podfoukne před zadním kolem ale jinak je průchozí .
 -je to zajímavé -ten výfuk opravdu visí ale pořád ještě na půl funguje ,jenom sem tam při akceleraci mi podfoukne před zadním kolem ale jinak je průchozí . 

, pokud máš na mysli ten z vrchu otevřenej , co jsi měl na trávníku ...... Ale můžu potvrdit , že vypadal jak po explozi.
  , pokud máš na mysli ten z vrchu otevřenej , co jsi měl na trávníku ...... Ale můžu potvrdit , že vypadal jak po explozi.  .......myslel jsem , že tam teď dojíždíš ten výfuk po Brainmannovi...... , kde ten vlastně je , už nemá Nubiru ?
  .......myslel jsem , že tam teď dojíždíš ten výfuk po Brainmannovi...... , kde ten vlastně je , už nemá Nubiru ?| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |