Už jsem z toho na nervy, začne mrznout a budu škrábat auto i zevnitř. Mátě někdo stejný problém a k němu řešení???? Please

Moderátor: Blue Lanos

ale nieco sa tu tusim riesilo v sekcii Nexia. Kedze podlaha nie je derava (na tak kvalitnom aute ani nema dovod)
 ale nieco sa tu tusim riesilo v sekcii Nexia. Kedze podlaha nie je derava (na tak kvalitnom aute ani nema dovod)  tak uvazujem ci voda nesteka z vrchu od skla...?
 tak uvazujem ci voda nesteka z vrchu od skla...? 

Ale přeci jen mýt pořád jen růčo fůčo není nic suprovýho.
  Ale přeci jen mýt pořád jen růčo fůčo není nic suprovýho. Ja vazne umyvam auto rucne. Ale zeby tlak pri umyvani presiakol niekade az do auta to sa mi nezda. Normalne netusim kadial sa tam ta voda moze zobrat
  Ja vazne umyvam auto rucne. Ale zeby tlak pri umyvani presiakol niekade az do auta to sa mi nezda. Normalne netusim kadial sa tam ta voda moze zobrat   Este taka otazka ma to klimu? Ci nahodou nie je problem tam lebo vyparnik je v strede a ak by bol ten plast deravy mohla by kondenzovat voda a vytekat do kabiny....
 Este taka otazka ma to klimu? Ci nahodou nie je problem tam lebo vyparnik je v strede a ak by bol ten plast deravy mohla by kondenzovat voda a vytekat do kabiny.... 

Hana Švandová píše:Zatím se nejvíc voda objevuje, když jedu z myčky. Takže tam raději moc nejdezdím.Ale přeci jen mýt pořád jen růčo fůčo není nic suprovýho.

hmm, aj v zime rucne vonku do pri -10?Kanonýr píše:Hana Švandová píše:Zatím se nejvíc voda objevuje, když jedu z myčky. Takže tam raději moc nejdezdím.Ale přeci jen mýt pořád jen růčo fůčo není nic suprovýho.
No fuj, myčka...

Nee, my tady co máme svoje auta a jejich lak rádi, myjeme ZÁSADNĚ ručně, leštíme ručně.....
zkontroluj těsnění - okna, dveře, snad na to stačí silný proud vody z hadice..

V zimě myju jen okna a světla, maximálně auto opláchnu hadicí od soli, všechno ostatní je podle mě v zimě zbytečná práceorgi píše:hmm, aj v zime rucne vonku do pri -10?Kanonýr píše:Hana Švandová píše:Zatím se nejvíc voda objevuje, když jedu z myčky. Takže tam raději moc nejdezdím.Ale přeci jen mýt pořád jen růčo fůčo není nic suprovýho.
No fuj, myčka...

Nee, my tady co máme svoje auta a jejich lak rádi, myjeme ZÁSADNĚ ručně, leštíme ručně.....
zkontroluj těsnění - okna, dveře, snad na to stačí silný proud vody z hadice..

Kanonýr píše: V zimě myju jen okna a světla, maximálně auto opláchnu hadicí od soli, všechno ostatní je podle mě v zimě zbytečná práce

Vubec, pokud se tedy na podzim nevyseres na jeho osetrenipeco píše:Kanonýr píše: V zimě myju jen okna a světla, maximálně auto opláchnu hadicí od soli, všechno ostatní je podle mě v zimě zbytečná práce
podla mna, je v zime prave dolezite davat cistit podvozok.

| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |