Aj ked nie som ako Pepe, ktory za tyzden najazdi 1800 km, ja tolko najazdim za pol roka
 Aj ked nie som ako Pepe, ktory za tyzden najazdi 1800 km, ja tolko najazdim za pol roka  

Moderátoři: Blue Lanos, Admins

To jazdis potom cca. 10km denne!Bady píše:Tak vsetko je vymenene, brzdi to ok, znamy automechanik mal s tym 2 hodiny prace... Dal som tam tu original vazelinu,ktoru som mal prilozenu k valcekom.. Som zvedavy po tych vasich skusenostiach, ako dlho mi to bude fungovatAj ked nie som ako Pepe, ktory za tyzden najazdi 1800 km, ja tolko najazdim za pol roka

To ti je skoda auto vytahovat
  To ti je skoda auto vytahovat 

To je náhoda. Normálně jezdím tak 20 000 km za rok
 To je náhoda. Normálně jezdím tak 20 000 km za rok   Ale těď sem chvíli jezdil do práce 120 km a 120 km zpátky a to pak kilometry přibejvaj, že se jeden nestačí divit.
 Ale těď sem chvíli jezdil do práce 120 km a 120 km zpátky a to pak kilometry přibejvaj, že se jeden nestačí divit.  
| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |