Moderátoři: Blue Lanos, pejee, Poky Ul, Scorpion.11

-peha- píše:Ale ludkovia normálne sa už neviem dočkať takého ČeskoSlovenského stretka ať už bude kdekolvek

Je to paráda pokecať si s najlepšími ludmi,trocha popiť a ješte keď nám Ivetka bude robiť masáž tak neviem či od toho poznáte lepšiu vec

To by mě teda zajímalo, kolik Ti je? Jsi to napsal, jako by Ti bylo nejmíň 55.-peha- píše:No já plne doufámže na jaře se uvidímesem dost zvedavej na tu tvojí Nexičku,sem dost blázen do tuningu a to i přes múj vek
ale vo tom se nebudeme bavit sme si už řekli

Tákže HURÁ na jaře

Ne, v poho, já jsem taky blázen do tuningu, tak jsem rád, že jsi další z klubu, který je tak nemocný. Na jarní sraz se těším a myslím, že by se už měl začít pomalu plánovat.
  Ne, v poho, já jsem taky blázen do tuningu, tak jsem rád, že jsi další z klubu, který je tak nemocný. Na jarní sraz se těším a myslím, že by se už měl začít pomalu plánovat. myslel som ze by sa nazbieralo viac priaznivcov na tu Kovacovu nez len 2 ks. to by muselo byt aspon zo 5 aut aby malo vyznam tam robit aj nejaky program ako slalom, masaze atd...
  myslel som ze by sa nazbieralo viac priaznivcov na tu Kovacovu nez len 2 ks. to by muselo byt aspon zo 5 aut aby malo vyznam tam robit aj nejaky program ako slalom, masaze atd... 
| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |