JDE TO VŮBEC
  JDE TO VŮBEC  

Moderátor: Blue Lanos
 JDE TO VŮBEC
  JDE TO VŮBEC  

tak si udělejte každej svoje přihlašovací jméno a heslo - nevím že by to nemělo jít...NEDOMA píše:MÁM DOTAZ.JAKÝM ZPŮSOBEM SE MOHOU DVA PŘIHLÁSIT DO FÓRA Z JEDNOHO PC SOUČASNĚ, ALE KAŽDÝ ZA SEBE?JDE TO VŮBEC

Nebo si zajdi do NET kavárny - ty ceny jsou tak dole že už snad jít níž nemůžou...-peha- píše:Tak tomu sa hovorý smolaale zase nemužeš být hamoun a pusti k tomu netu i kamoše no,šup,šup

pouzivam orange internet vtedy ak si chem pri pc odpocinut-peha- píše:No co já mám na internet manželku a dve dcerya když si chci internetiť tak musím do roboty,výhoda je že mám dva internety ale jeden od Orange je k zbláznení pretože ide tak pomali že dať fotku na net trvá až 15 min a to je asi 50 kb no hrôza ale v núdzi aspon niečo

Dokonca jeden býva na Dedinkách a keď chce ísť na net tak celá rodina behá po dome a lapú vlny no HOROR
 Dokonca jeden býva na Dedinkách a keď chce ísť na net tak celá rodina behá po dome a lapú vlny no HOROR  

ale čo už keď ho mám hajzlíka jednoho
 ale čo už keď ho mám hajzlíka jednoho  vono zase to len tak dakto nevie oceniť keď behom roboty na nete z neho vypadne,zamrzne,nenačíta fotku,neodešle správu to je ta pravá zábava na netu keď máš chuť rozšliapnuť modem
 vono zase to len tak dakto nevie oceniť keď behom roboty na nete z neho vypadne,zamrzne,nenačíta fotku,neodešle správu to je ta pravá zábava na netu keď máš chuť rozšliapnuť modem  

| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |