Favora treba čím skôr odviezť do šrotu dokial má železo dáku cenu a hlavne než ho zožre hrdza
 Favora treba čím skôr odviezť do šrotu dokial má železo dáku cenu a hlavne než ho zožre hrdza  A pak koupit dáke Daewátko
 A pak koupit dáke Daewátko  

Moderátoři: Blue Lanos, Admins

. Najma ked sa na nej bude presuvat 20km denne a zhltne mu to o liter paliva viac, na poistke zaplati viac, na pneu zaplati viac, ....
. Najma ked sa na nej bude presuvat 20km denne a zhltne mu to o liter paliva viac, na poistke zaplati viac, na pneu zaplati viac, .... .
. 

Zato espero vobec vsakrastikk11 píše:vecna pravda peha favorit sa moze celne zrazit len s daewom tico aby dnu volakto prezil inak je to v prdely.inak favorit sluzil niekedy aj mne nebolo to zle auto ale strasne korodovalo..
 ). Skus zabrusit do toho plastizolu co je na nom, a prejdu ta iluzie. :/ Oproti mojej skodovke je to menej hrdzave len vdaka nizsiemu veku. Keby som chcel bezne uzivane espero kupit o 8 rokov tak zozeniem len hrdzavu hujdu. Poniektore uz tak vyzeraju aj teraz :/
). Skus zabrusit do toho plastizolu co je na nom, a prejdu ta iluzie. :/ Oproti mojej skodovke je to menej hrdzave len vdaka nizsiemu veku. Keby som chcel bezne uzivane espero kupit o 8 rokov tak zozeniem len hrdzavu hujdu. Poniektore uz tak vyzeraju aj teraz :/ ). Lenze v pripade zakladatela temy je to predpokladam naopak. Ma osetrovaneho favorita a chysta sa ist kupit nexiu o ktorej nic nevie a dozvie sa to az v prrvych mesiacoch uzivania a to prekvapanie nemusi byt len prijemne.
 ). Lenze v pripade zakladatela temy je to predpokladam naopak. Ma osetrovaneho favorita a chysta sa ist kupit nexiu o ktorej nic nevie a dozvie sa to az v prrvych mesiacoch uzivania a to prekvapanie nemusi byt len prijemne.
 Ja len že keď sa autami zaoberám tak Fávo nikdy jednoducho to bolo auto svojej doby a tá už je preč nič v zlom
 Ja len že keď sa autami zaoberám tak Fávo nikdy jednoducho to bolo auto svojej doby a tá už je preč nič v zlom  A teraz na pravú mieru dobrý Fávo pre mladého vodiča je dobré ale pre rodinu nie
 A teraz na pravú mieru dobrý Fávo pre mladého vodiča je dobré ale pre rodinu nie 
| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |