PEHA: dik, foto uz mam ulozene v PC, dokonca ani nevidno ze mam auto spinave jak prasa

Moderátoři: Blue Lanos, pejee, Poky Ul, Scorpion.11

teoreticky by si to mal mat napisane priamo na ziarovke co je to za znacku.  takze ak budes menit tak si daj bacha co tam budes davat aby ti potom nesvietila jedna bielo a druha zlto. inak 1ks normalnej ziaroky cca 50 Sk, osram 1 ks cca 360 Sk
  teoreticky by si to mal mat napisane priamo na ziarovke co je to za znacku.  takze ak budes menit tak si daj bacha co tam budes davat aby ti potom nesvietila jedna bielo a druha zlto. inak 1ks normalnej ziaroky cca 50 Sk, osram 1 ks cca 360 Sk
 bohuzial ale tu  v klube som asi jediny. aspon sa teda zatial nikto neozval ze ma stretol. a to si myslim, ze zozadu si moje auto  s inym pomylit nikto nemoze
  bohuzial ale tu  v klube som asi jediny. aspon sa teda zatial nikto neozval ze ma stretol. a to si myslim, ze zozadu si moje auto  s inym pomylit nikto nemoze  (vid fotky dole v linku)
  (vid fotky dole v linku) 

| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |