a pak zase zakulal do sklepa ty zimní
   a pak zase zakulal do sklepa ty zimní  
  no a teď tedy může začít to odložené babí léto

Moderátoři: Blue Lanos, pejee
Tompetr píše:tak jsem se dnes dokopal k tomu, že jsem vykulal ze sklepa zimní gumy a nechal je přezouta pak zase zakulal do sklepa ty zimní

no a teď tedy může začít to odložené babí léto
 Ty jsi ale vtipálek.Babí létu bude zase za rok.Nahoď tam ty zimáky!Tě zkontroluju.
 Ty jsi ale vtipálek.Babí létu bude zase za rok.Nahoď tam ty zimáky!Tě zkontroluju. 
 Na jar nebolo kedy ....
 Na jar nebolo kedy ....Jen s Mírou?Vemte i Pepu.Iveta píše:Huráááá, tak jsem udělala zkoušky na masérku (ne erotickou).Praktické byly v pohodě, u teoretické jsem se trochu zapotila ale už to mám za sebou. Takže to mě dnes potěšilo a v sobotu to jdeme s kamarádkama zapít. (samozřejmě že s mírou).

GratulujemIveta píše:Huráááá, tak jsem udělala zkoušky na masérku (ne erotickou).Praktické byly v pohodě, u teoretické jsem se trochu zapotila ale už to mám za sebou. Takže to mě dnes potěšilo a v sobotu to jdeme s kamarádkama zapít. (samozřejmě že s mírou).

A ješte velká gratulácia
 A ješte velká gratuláciasimone píše:Gratulujem aj ja už sa s Norikou tešíme ako nas pomasiruješ /masakeruješ/ niekedy na zraze!!! mastičky si mame priniesť??

chybička se vloudíSkylineGTR píše:Tompetr píše:tak jsem se dnes dokopal k tomu, že jsem vykulal ze sklepa zimní gumy a nechal je přezouta pak zase zakulal do sklepa ty zimní

no a teď tedy může začít to odložené babí létoTy jsi ale vtipálek.Babí létu bude zase za rok.Nahoď tam ty zimáky!Tě zkontroluju.
 no jasně že jsem do sklepa zakulal ty letní
  no jasně že jsem do sklepa zakulal ty letní  ale bylo to tak vyčerpávající, že jsem se upsal
  ale bylo to tak vyčerpávající, že jsem se upsal 
Tompetr píše: chybička se vloudíno jasně že jsem do sklepa zakulal ty letní
ale bylo to tak vyčerpávající, že jsem se upsal

Tak to jsem spokojen.
 Tak to jsem spokojen.| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |