Rozmyslam nad kupou svojho druheho auta a do uvahy spada aj espero, pravdepodobne 1,5mpi. Kedze vsak o nej neviem vobec nic, nemohli by ste sa tu rozpisat s cim ste a s cim nie ste spokojni na espere, na co si dat pri kupe pozor, co sa casto kazi alebo opotrebovava, kde je nejaky specificky problem. No proste co Vas napadne.
Espero je jednym z favoritov, lebo je podla mna priestranne, relativne lacne, ND hlavne spotrebne by nemali byt drahe, ked sa montovali v polsku a dost casto je v plnej vybave s kllimou, ktoru mam ako jednu z priorit pri kupe auta.
Inac teraz vozim zadok vo vytvore MB z roku 87
 a az na to nepohodlie som celkom spokojny, aspon co sa tyka spolahlivosti (proste dovezie a nenecha v Vas niekde 100km od domova aj keby sa mala rozpadnut
 a az na to nepohodlie som celkom spokojny, aspon co sa tyka spolahlivosti (proste dovezie a nenecha v Vas niekde 100km od domova aj keby sa mala rozpadnut  ). Len by som sa chcel vozit v aute v ktorom sa budem pocas jazdy citit prijemne.
 ). Len by som sa chcel vozit v aute v ktorom sa budem pocas jazdy citit prijemne. 

Espero je o třídu větší a tím i pohodlnější podle mé zkušenosti je Espero povedenější. Jediné na co hlavní pozor je právě klimatizace často odchází chladič a pak dojde k úniku chladiva což znamená novej chladič (podle toho kde ho koupíš i za 10 000 Kč) naplnění kolem 1500-2000 Kč a práce
  Espero je o třídu větší a tím i pohodlnější podle mé zkušenosti je Espero povedenější. Jediné na co hlavní pozor je právě klimatizace často odchází chladič a pak dojde k úniku chladiva což znamená novej chladič (podle toho kde ho koupíš i za 10 000 Kč) naplnění kolem 1500-2000 Kč a práce