Teba tak potkať,miesto aby čumel na cestu fotí tacho
 Teba tak potkať,miesto aby čumel na cestu fotí tacho  

.Ako pozeráš na stopárky
 .Ako pozeráš na stopárky 
Moderátor: Blue Lanos
 . Teda skoro vzdy, lebo ked som robil kuriera tak sa vyskytla aj situacia ze som pocas jazdy v jednej ruke drzal bagetu v druhej mobil co mi prave zazvonil a laktami som si na volante pridrzal mapu. Ale to uz som radsej spomalil na nejakych 100.
 . Teda skoro vzdy, lebo ked som robil kuriera tak sa vyskytla aj situacia ze som pocas jazdy v jednej ruke drzal bagetu v druhej mobil co mi prave zazvonil a laktami som si na volante pridrzal mapu. Ale to uz som radsej spomalil na nejakych 100.   Toto sa mi fakt raz stalo.
 Toto sa mi fakt raz stalo. při rychlosti mezi 135 až 145 km otáčkoměr ukázal
 při rychlosti mezi 135 až 145 km otáčkoměr ukázal nebo je to špatné ? Ondráši,co
 nebo je to špatné ? Ondráši,co " Vazoun "
 " Vazoun "  

zdraví - " Vazoun "
 zdraví - " Vazoun "  

Takze tu su vysledky mojho dnesneho merania pri jazde na LPGMufty píše:...Moze si niekto vsimnut az pojde po dialnici akou rychlostou ide na 5st. pri 3000 a akou pri 4000 otackach?
 , takze to vyzera ze sa nevymykam z normalu, aspon teda auto nie.
 , takze to vyzera ze sa nevymykam z normalu, aspon teda auto nie.  Co len potvrdzuje ze dostat z toho maximalku 206 (tacho cca ku 220) = na 5ku vytiahnut na zaciatok cerveneho pola, co sa mi nejak nezda realne
  Co len potvrdzuje ze dostat z toho maximalku 206 (tacho cca ku 220) = na 5ku vytiahnut na zaciatok cerveneho pola, co sa mi nejak nezda realne  

| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |