Moderátoři: Blue Lanos, pejee
pane kolego, asi jsi jeste neslysel z auta poradnou musicpetrm píše:Tak pánové abych se přidal na stranu těch levnejch šitů k nám jezdí často auta koupená v AAA a je v nich ten jejich šmejd -vzhled a zpracování šílený kvalita jekbysmet ale zvuk z rádia při sériovejch reprákách je jeden z nejlepších co sem slyšel (myslím tím třeba v Nubiře na základní sound výbavě)

On totiz dobry vobec nie je on je len uspokojivy
  On totiz dobry vobec nie je on je len uspokojivy  Staci ked si Petr ras poslechne nieco fakt kvalitne spraveneho (nemusi to vobec hulit co to da) tak potom sa mu bude zdat ze  vsetko ostatne hra horsia
  Staci ked si Petr ras poslechne nieco fakt kvalitne spraveneho (nemusi to vobec hulit co to da) tak potom sa mu bude zdat ze  vsetko ostatne hra horsia   

Bas je taky dunivejsi ja mam rad presny a ostry bass preto si raz poridim BOX+ZOSIK. Ja mam inak tiez podobnu tubu nejaky Audiovox
  Bas je taky dunivejsi ja mam rad presny a ostry bass preto si raz poridim BOX+ZOSIK. Ja mam inak tiez podobnu tubu nejaky Audiovox  ale mal som ju za 500sk ze mala odpaleny zosik. Tak som si ju opravil o uz 4 roky slape.
  ale mal som ju za 500sk ze mala odpaleny zosik. Tak som si ju opravil o uz 4 roky slape. 

. No dáme trošku matematiky baterka v autě má 12V předřazená pojistka 10A tkže max PŘÍKON muže být 120W o VÝKONU ani nemluvím. Baterka v autě má tak 55 Ah což je po 5,5hod hraní totálka
 . No dáme trošku matematiky baterka v autě má 12V předřazená pojistka 10A tkže max PŘÍKON muže být 120W o VÝKONU ani nemluvím. Baterka v autě má tak 55 Ah což je po 5,5hod hraní totálka  . Taky jsem blbnul se zesíkem, reprákama...., ale po týdnu Duc Duc, jsem to vyndal a je pohoda na duši i v uších. Já už si spíš vychutnávám takový ty kudrlinky a pohodu. Také si lépe všimnu, kdyš něco začne rumplovat
 . Taky jsem blbnul se zesíkem, reprákama...., ale po týdnu Duc Duc, jsem to vyndal a je pohoda na duši i v uších. Já už si spíš vychutnávám takový ty kudrlinky a pohodu. Také si lépe všimnu, kdyš něco začne rumplovat  ("Pane doktore Vy jsete se zase kochal") . No nic, asi nejsem ten pravej HI-FI.
 ("Pane doktore Vy jsete se zase kochal") . No nic, asi nejsem ten pravej HI-FI. Ale pozor
  Ale pozor   Nokdy som nepovedal, ze sa kvalitna muzika musi hulit na plne pecky. Prave kvalitna hudba sa musi vychutnavat a nie len tuc tuc
 Nokdy som nepovedal, ze sa kvalitna muzika musi hulit na plne pecky. Prave kvalitna hudba sa musi vychutnavat a nie len tuc tuc   Kochat se
  Kochat se  

| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |