Nerad by som sa ocitol s prazdnou nadrzou uprostred dialnice..
A este nieco.. kedy asi pipa alebo sa rozsvieti varovna signalka ze je malo paliva? Help plz!!!

Moderátor: Blue Lanos

, já najedu na benzín v hadici nádrže ( to co nebere měřák ) klidně 100 km, pak za dalších 100 to klesne na 3/4 za další 100 na 1/2.....přibližně co dílek to 100 - 120 km , kromě toho u plné , tam je to klidně 180- 200 km , podle toho kolik dáš přez vypnutí pistole.
 , já najedu na benzín v hadici nádrže ( to co nebere měřák ) klidně 100 km, pak za dalších 100 to klesne na 3/4 za další 100 na 1/2.....přibližně co dílek to 100 - 120 km , kromě toho u plné , tam je to klidně 180- 200 km , podle toho kolik dáš přez vypnutí pistole. 

.
 . . A kontrolka začne svítit až když ručička lehne úplně dolů na okraj červeného pole.
 . A kontrolka začne svítit až když ručička lehne úplně dolů na okraj červeného pole.Docent píše:Zůstaň v klidu, začne jít dolů po 70-80 km... Ale zase když pak pojedeš po dálnici 140, tak budeš moct sledovat její plynulý pohyb k nule.
Nepípá tam nic, rušilo by to při jízdě to božské ticho, kterým je Matiz pověstný. A kontrolka začne svítit až když ručička lehne úplně dolů na okraj červeného pole.
 pokud  bude dobrá žárovka
 pokud  bude dobrá žárovka   až budeš zkoušet rezervní zásobu než si ti rozsvítí kontrolka, měj raději 5 litrů v kanystříku. Pokud se ti rozsvítí není dobré to vyjíždět na doraz ( benzinovému čerpadlu by se to nemuselo líbit ) po rozsvícení kontrolky ujedeš oněch 50km celkem v pohodě, ale radši tankuj včas, můžeš si ušetřit spoustu problému ( vlastní zkušenost kdysi dávno s Trabantem )
  až budeš zkoušet rezervní zásobu než si ti rozsvítí kontrolka, měj raději 5 litrů v kanystříku. Pokud se ti rozsvítí není dobré to vyjíždět na doraz ( benzinovému čerpadlu by se to nemuselo líbit ) po rozsvícení kontrolky ujedeš oněch 50km celkem v pohodě, ale radši tankuj včas, můžeš si ušetřit spoustu problému ( vlastní zkušenost kdysi dávno s Trabantem )tak tak, jedna kudla po okoli a ta tu rucicku spolehlive probudi k zivotu ...Docent píše:Zůstaň v klidu, začne jít dolů po 70-80 km... Ale zase když pak pojedeš po dálnici 140, tak budeš moct sledovat její plynulý pohyb k nule.
Nepípá tam nic, rušilo by to při jízdě to božské ticho, kterým je Matiz pověstný. A kontrolka začne svítit až když ručička lehne úplně dolů na okraj červeného pole.

A pokud dochází, tak se jen rozsvítí kontrolka! Tuším, že Matízek má nádrž na 35l...je to tak??? Jen mi je divné, že mi hladový voko nesvítí a pak do něj natankuju 33l
 A pokud dochází, tak se jen rozsvítí kontrolka! Tuším, že Matízek má nádrž na 35l...je to tak??? Jen mi je divné, že mi hladový voko nesvítí a pak do něj natankuju 33l   Jo a pistole mi většinou vypíná na 29-30l a ještě ty 3l tam dotankuji
 Jo a pistole mi většinou vypíná na 29-30l a ještě ty 3l tam dotankuji   Ale párkrát už svítilo, takže určitě funguje! No my najedeme většinou na plnou kolem 600km
  Ale párkrát už svítilo, takže určitě funguje! No my najedeme většinou na plnou kolem 600km  

| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |