A aby som to stále nehledal.......................
https://www.chevroletclub.cz/viewtopic. ... ru%C4%8Dka

Moderátor: Blue Lanos

A muj skromny nazor je, ze jeste hezci by to bylo, kdyby tam ta radoby imitace dreva nebyla vubec (jak to je tusim u SX verze - sedej plast je IMHO vkusnejsi a ne tak do oci b(l)ijici).Mufty píše:moj skormny nazor, ja by som neprznil to dalsim drevom, mne to pride pekne vyvazene tak ako to je, ale kazdeho vkus

mne sa tam zas to drevo paci lebo ozivuje interier, ale je ho tam tak akurvat decentneSlam píše:A muj skromny nazor je, ze jeste hezci by to bylo, kdyby tam ta radoby imitace dreva nebyla vubec (jak to je tusim u SX verze - sedej plast je IMHO vkusnejsi a ne tak do oci b(l)ijici).Mufty píše:moj skormny nazor, ja by som neprznil to dalsim drevom, mne to pride pekne vyvazene tak ako to je, ale kazdeho vkus

A teraz nám takto dobre poslúžila aj Legynka lebo bez spojky a pred sebou 300 km bolo skoro nemožné ale holka sa držala neuveritelne
 A teraz nám takto dobre poslúžila aj Legynka lebo bez spojky a pred sebou 300 km bolo skoro nemožné ale holka sa držala neuveritelne  

Závada bola velmi malá a jej odstránenie bolo časovo tak 15 minut lenže chybyčka sa vlúdila a tak jedna prasklá gumená hadička Vás málem odstaví a to preto že autorizované servisy nemajú na sklade jednu hadičku (mimochodom má ju 23 typov vozidiel a z našich sú to skoro všetky Daewa a Chevy no a má to aj pár OPLOU Vectra,Astra,Frontera a iné)což si myslím že je dosť na pováženou lebo hadičky by mali byť súčiasťou skladu v servise.No už mám objednanú novú takže v stredu sme zasa v plnej kondícii ale ten šok že taká blbosť (cena 15,48€ )odstavý inak 100% auto.
 Závada bola velmi malá a jej odstránenie bolo časovo tak 15 minut lenže chybyčka sa vlúdila a tak jedna prasklá gumená hadička Vás málem odstaví a to preto že autorizované servisy nemajú na sklade jednu hadičku (mimochodom má ju 23 typov vozidiel a z našich sú to skoro všetky Daewa a Chevy no a má to aj pár OPLOU Vectra,Astra,Frontera a iné)což si myslím že je dosť na pováženou lebo hadičky by mali byť súčiasťou skladu v servise.No už mám objednanú novú takže v stredu sme zasa v plnej kondícii ale ten šok že taká blbosť (cena 15,48€ )odstavý inak 100% auto.  No velmi vďačný som že máme okolo seba ludí čo pomôžu lebo Simone so mnou nabehal po Žiline možno aj 100 km,Palikx velmi dobre po telefónu poradil a Jrdéčko materiálom a prácou pomohli že sme sa bez velkých ťažkostí dostali z Manína domov a tak som rád že sú taký ludia a že naše auta nie sú až také zlé a fakt sa na ne dá spolahnúť a tak ješte raz díky Všem DaewooChevy nadšencúm
 No velmi vďačný som že máme okolo seba ludí čo pomôžu lebo Simone so mnou nabehal po Žiline možno aj 100 km,Palikx velmi dobre po telefónu poradil a Jrdéčko materiálom a prácou pomohli že sme sa bez velkých ťažkostí dostali z Manína domov a tak som rád že sú taký ludia a že naše auta nie sú až také zlé a fakt sa na ne dá spolahnúť a tak ješte raz díky Všem DaewooChevy nadšencúm  
 Pohodové a spolahlivé (aj keď sa chybičky objavují no nie žiadne hrôzy)jazdenie s nízkou cenou LPG a dobrou spotrebou - nemohli sme sa rozhodnúť lepšie
 Pohodové a spolahlivé (aj keď sa chybičky objavují no nie žiadne hrôzy)jazdenie s nízkou cenou LPG a dobrou spotrebou - nemohli sme sa rozhodnúť lepšie  Máme za sebou už 2 stk a zatial OK (no slabo brzdí ručná ale to už od začiatku čo ju máme) a dokonca aj xenony boli v uplnom poriadku
 Máme za sebou už 2 stk a zatial OK (no slabo brzdí ručná ale to už od začiatku čo ju máme) a dokonca aj xenony boli v uplnom poriadku 

| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |