stale mi svieti brzda
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
stale mi svieti brzda
ked mam zasvietene , stale mi svieti prave brzdove svetlo ale lave funguje v pohode. hladal som ci to niekde neprebija ale nemoem nic najst. nevie niekto poradit ?

- Reklama
- 
				cubafire
- Kontaktovat uživatele:
Na brzdě je dvouvláknová žárovka. Kdysi jsem měl tento problém na vozíku a to díky tomu, že jsem tam silou narval tu žárovku obráceně. Takže při světlech svítilo 21W a při brždění se k tomu přidalo 5W, takže se to takhle projevovalo. žárovku jsem pak vytahoval kombinačkama = rozmlátil, dal novou správně a bylo po problému... Nevím, jestli ti to pomůže a zkus se mrknout.

Naposledy upravil(a) cubafire dne pon říj 02, 2006 10:50, celkem upraveno 1 x.

dřív: NEXIA 1.5 8V, GLE, LPG-BRC
dnes Citroen Xsara Picasso 2.0 HDi
Nexia = srdeční záležitost

dnes Citroen Xsara Picasso 2.0 HDi

Nexia = srdeční záležitost
- simone
- Kontaktovat uživatele:
svetlo
ja som tak tiež asi 2mesiace jazdil kým ma nato upozornili. Si mysleli že mam zapnutu hmlovku 

Leganza strieborna metalíza CDX hifi JBL,Magnat,Blaupunkt , LPG,
maxi skuter Kymco Xciting 500

maxi skuter Kymco Xciting 500
Ta obráceně (špatně) narvaná žárovka je velmi pravděpodobná. Ještě se vyskytuje problém u zadních světel, když mají špatnou kostru. To při blikání různě pohasínají jiná světla, či celé lampy. To jenom k úplnosti problému se zadními světly všeobecně. 

Hyundai IX55, V6 3,0 CRDI, automat, 4x4,    Yamaha Majesty 125
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502

bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502

ani by mi predtym nenapadlo aky som silak
 ani by mi predtym nenapadlo aky som silak