maximální rychlost
Moderátor: Blue Lanos
- Reklama
Racek
Vážení kadett byl betsseler trhu ve své době - předběhl konkurenci a ještě dnes s nexií ( kadett, racer - faceling italia - nexie ) má co říci.
Ke škodovce dodávám, kdyby v roce 1971 vyjel typ 741 cca 1,5 obsah, kklasická zadokolka, byla by asi škodovka někde jinde - a nevyhodili by jsme miliony za vývoj a zaplacení italů - ital desing. Ovšem, to by jsme nesměli být v područí bolševického ruska - eSSESER a RVHP.
  Ovšem, to by jsme nesměli být v područí bolševického ruska - eSSESER a RVHP.  

Jenom jsem zvědavý na síd z KIA - 7 let záruka a 150tisíc km to je góól!
viz předposlední Svět motorů. Ty korejci asi opravdu ví co vyrábí, dát sedmiletou záruku, to tady ještě nebylo a to prosím ani v Mercedesu - naposledy jsem shodou okolností mluvil s mechanikem z Mercedesu -
odešel problémy lidi daj majlant a nejezdí. 

Známý řed. hotelových taxi provozovali 60 ks AUDI A 6 a na těch křápech krachli - praskali rozvoďáky ( řemeny ) v 25tisících, odcházeli polosy, barva atd. Němci neuznávali reklamace - auta nejezdili atd. 

Mějte se fajn

Ke škodovce dodávám, kdyby v roce 1971 vyjel typ 741 cca 1,5 obsah, kklasická zadokolka, byla by asi škodovka někde jinde - a nevyhodili by jsme miliony za vývoj a zaplacení italů - ital desing.
 Jenom jsem zvědavý na síd z KIA - 7 let záruka a 150tisíc km to je góól!
viz předposlední Svět motorů. Ty korejci asi opravdu ví co vyrábí, dát sedmiletou záruku, to tady ještě nebylo a to prosím ani v Mercedesu - naposledy jsem shodou okolností mluvil s mechanikem z Mercedesu -
odešel problémy lidi daj majlant a nejezdí.

Známý řed. hotelových taxi provozovali 60 ks AUDI A 6 a na těch křápech krachli - praskali rozvoďáky ( řemeny ) v 25tisících, odcházeli polosy, barva atd. Němci neuznávali reklamace - auta nejezdili atd.

Mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico

nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico

Ma najeto 68 tisic. Docela me kluk mile prekvapil jak krasne mu to po tech letech jezdi.
 Ma najeto 68 tisic. Docela me kluk mile prekvapil jak krasne mu to po tech letech jezdi.