tu je dokaz cislo dva ze remus existuje

Moderátor: Blue Lanos

a myslis, ze ten moj je plechovy??martin píše:ja mam asi nakou jinou serii, ten tlumic nemam natrenej ma cerno, je jen z nerezu

Je to antikora tiez ani magnet sa nikde nechyti
  Je to antikora tiez ani magnet sa nikde nechyti  To je len farba.
 To je len farba.
 asi im zbyla farba tak to napatlali
 asi im zbyla farba tak to napatlali  Odfot ten tvoj nech to porovname takto tu len teoretizujeme
 Odfot ten tvoj nech to porovname takto tu len teoretizujeme  Ty mas celu tu ruru od tlmica pochromovanu?
  Ty mas celu tu ruru od tlmica pochromovanu?

a hlavne ho pocut. inak pozeral som temu "jak sa bavia nemci" a pozeral som aj "zraz v krkonosiach" a nikto sa nechyta...
  a hlavne ho pocut. inak pozeral som temu "jak sa bavia nemci" a pozeral som aj "zraz v krkonosiach" a nikto sa nechyta...  to sa my naozaj tento rok nestretneme???
  to sa my naozaj tento rok nestretneme???  ti nemci sa naozaj bavia, take nieco nie je problem spravit (myslim tym prist a stretnut sa na jednom mieste) (mam aj gril, len neviem grilovat
  ti nemci sa naozaj bavia, take nieco nie je problem spravit (myslim tym prist a stretnut sa na jednom mieste) (mam aj gril, len neviem grilovat  
   ), chcel by som ten vyfucik pocut este tento rok..
 ), chcel by som ten vyfucik pocut este tento rok..  

Tak to ti zajtra zistim, dokedy bude este Remusik na lanosa v akcii. Aby si ho nahodou potom nekupil za 12000skeMKa Slovensko píše:som tak rizmyslal ze si ho kupim pod stromcek

tak mam smoluDobry den
je mi luto ale za taku cenu ako ste mal vy uz to nebude ,bol posledny .Je tu ale moznost ho normalne objednat vo fabrike priamo v Remuse ,ale samozrejme za cenu 12.390 SK aj s DPH.Je mi to luto ale ten Vas bol posledny na sklade a bol vo vypredeji nasich skladovych zasob

| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |