, tady Edge (asi 230 kB/s), v autě za vsí 4G (512 kB)
, tady Edge (asi 230 kB/s), v autě za vsí 4G (512 kB)  . Překvapili aktivací - 2 kč, karta je za 1 kč při smlouvě na rok. Žádnej jinej vejmrd poplatek ! Paušál 832 kč/měs při limitu 3 GB, pak je příplatek 99 kč/GB nebo (radši) zpomalení. A teď nevim jestli se jim upsat na rok nebo na dva. Při smlouvě na rok, dávaj 3 paušály zdarma, při smlouvě na 2 roky je to 6 paušálů zdarma
. Překvapili aktivací - 2 kč, karta je za 1 kč při smlouvě na rok. Žádnej jinej vejmrd poplatek ! Paušál 832 kč/měs při limitu 3 GB, pak je příplatek 99 kč/GB nebo (radši) zpomalení. A teď nevim jestli se jim upsat na rok nebo na dva. Při smlouvě na rok, dávaj 3 paušály zdarma, při smlouvě na 2 roky je to 6 paušálů zdarma  Mam čas do čtvrtka, než přijde instalační balíček. Takže i tak ušetřim nejmíň litr ročně při nesrovnatelný rychlosti a komfortu (PCMCIA karta vs USB kabel s mobilem)
 Mam čas do čtvrtka, než přijde instalační balíček. Takže i tak ušetřim nejmíň litr ročně při nesrovnatelný rychlosti a komfortu (PCMCIA karta vs USB kabel s mobilem)Pro srovnání ET (O2) nabízí akorát CMDA 230 kB/s za 832 k/měs (shoda asi čistě náhodná) ale nepřepne se na GPRS kde neni signál (mam hoooodně mizerný reference) a cena DOTOVANÝ PCMCIA karty je 2995 kč !!!! Nic lepšího mi ani jako stálýmu zákazníkovi nenabídli ! Navíc teď už nejsem upsanej takže můžu zrušit smlouvu hned. Teda dát písemnou žádost a od příštího měsíce běží výpovědní doba 1 měsíc ! Takže chtěj ještě skoro 2 paušály. Naštěstí to jde za 100 kč nechat pozastavit SIMku a paušál už neplatit ale to hned neřeknou pokud bych to už nevěděl a nezeptal se !
Tak co vy na to ? Mam do toho jít na rok nebo na 2 ?

Jinak ta vypoved od ET je prece ve smlouve, takze kazdej dopredu vi, ze platit bude jeste mesic po vypovedi
 Jinak ta vypoved od ET je prece ve smlouve, takze kazdej dopredu vi, ze platit bude jeste mesic po vypovedi  Ja ET na volani nepouzivam, taky jsem ho mel vic nez 2,5 roku na data, ale musim rict, ze nebyt jeho, net bych mel akorat pres dial-up u telecomu a to uznej s tim daleko z domu neodjedes
 Ja ET na volani nepouzivam, taky jsem ho mel vic nez 2,5 roku na data, ale musim rict, ze nebyt jeho, net bych mel akorat pres dial-up u telecomu a to uznej s tim daleko z domu neodjedes 
 AVEOtici všech zemí, spojte se
 AVEOtici všech zemí, spojte se