.
 . Vcera som otvoril lave zadne okno, zislo tak do polovice, potom uz ani hore ani dole o viac ako 2 cm. Dal som dole tapacir a je to tam dooost nepristupne, vsetko za plechami, nie je tam nic vidiet. Podla hmatu lanko je OK, nazmotane, nepadnute. Okno sa mi nakoniec podarilo zavriet (drzal som vypinac a "pomahal" tlacenim hore).
Vyzera to na spinu v kolajnickach a nenamazanie. Motor je tak slaby, ze to proste neutiahne
 . A teraz to hlavne: ma niekto skusenosti s vyberanim celeho toho elektro-mechanickeho blazinca ? Je to upevnene dokopy 6-mi skrutkami. Mam obavu, ze ked to vyberiem, tak sa to rozskoci a uz to neposkladam.
 . A teraz to hlavne: ma niekto skusenosti s vyberanim celeho toho elektro-mechanickeho blazinca ? Je to upevnene dokopy 6-mi skrutkami. Mam obavu, ze ked to vyberiem, tak sa to rozskoci a uz to neposkladam.Vdaka za rady

. V tych dverach je strasne malo miesta, ruky mam doskriabane ako keby som ich strcil do kaktusoveho porastu a 10 minut tam tlieskal
 . V tych dverach je strasne malo miesta, ruky mam doskriabane ako keby som ich strcil do kaktusoveho porastu a 10 minut tam tlieskal   
  )
 ) 

. Zadne okna vo foliach a zvonku prakticky nepriehladne a LZ okno sa nedalo stahovat. Pasovak chvilku vyzeral ze by mi strcil hlavu dnu cez vodicove okno ktorym som mu podal pasy aby videl ci ten treti z pasov tam skutocne sedi
. Zadne okna vo foliach a zvonku prakticky nepriehladne a LZ okno sa nedalo stahovat. Pasovak chvilku vyzeral ze by mi strcil hlavu dnu cez vodicove okno ktorym som mu podal pasy aby videl ci ten treti z pasov tam skutocne sedi