Zajima me to,protoze ja uz si jizdu bez autoradia nedokazu predstavit

Moderátoři: Blue Lanos, pejee

. A to myslim vazne. Ja uz by som bez radia hadam ani nevedel stlacat pedaly
 . A to myslim vazne. Ja uz by som bez radia hadam ani nevedel stlacat pedaly   
  Na Slovensku teraz vybehla taka nova stanica, vola sa Jemne melodie. Maju dobry slogan: "Menej slov a viac hudby" a celkom sa im to dari dodrziavat. Hudba taka skor pre nas skuor narodenych
 Na Slovensku teraz vybehla taka nova stanica, vola sa Jemne melodie. Maju dobry slogan: "Menej slov a viac hudby" a celkom sa im to dari dodrziavat. Hudba taka skor pre nas skuor narodenych   a to je styl, ktory sa mi paci najviac. Tak pocuvam toto.
  a to je styl, ktory sa mi paci najviac. Tak pocuvam toto. 

Zvuk motoru...Smells píše:Zajimalo by me jakou hudbu nejvic v aute poslouchate? Pri ktere se Vam dobre ridi
 Navic za dobu, nez bych nasadil panel a vyjela antena, jsem uz vetsinou v cili sve cesty.
 Navic za dobu, nez bych nasadil panel a vyjela antena, jsem uz vetsinou v cili sve cesty.  Mozna si ho uziju, az pojedu nekdy dal nez nekam po meste a blizkem okoli...
 Mozna si ho uziju, az pojedu nekdy dal nez nekam po meste a blizkem okoli... 
 Ženské sice vyhrožovali, že vystoupí na nejbližžší zastávce, ale nazastavil jsem jim
  Ženské sice vyhrožovali, že vystoupí na nejbližžší zastávce, ale nazastavil jsem jim   Zde je refrén mého nejoblíbenějšího songu: Anča, si drahá, si drahá ako Volvo, Anča so drahá, ako neplatené volno....
  Zde je refrén mého nejoblíbenějšího songu: Anča, si drahá, si drahá ako Volvo, Anča so drahá, ako neplatené volno....
 ..
..| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |