Nubira - za studena na tři válce
Moderátoři: Blue Lanos, koniQ
Nubira - za studena na tři válce
Potřeboval bych poradit z Nubirou SX 1,6. Za studena buď nastartuje a po chvilce vynechá jeden válec a nebo už nastartuje bez jednoho válce. Je to otázka 10 - 15 minut než se zahřeje a pak už jede normálně bez jediného cuknutí. Svíčky a kabely vyměněný. Doslechl Jsem se že by to mohl dělat olej. Při výměně jsem použil Castrol GTX5 10W40. Nemáte prosím někdo zkušenosti s podobným problémem?

- Reklama
Promiň ale sem absolutní lama. Auto znam jen z vnitřkuTomáš píše:Cívka je pro dva válce jedna ( má dva vývody ) , je z boku ma motoru , to jistě víš , když jsi měnil kabely , ale radši si jí někde pujč na zkoušku .
 I ty kabely sem si nechal vyměnit v servisu. Problem byl v tom že když se mi ta potvora zahřeje už to neudělá dokud úplně nevychladne ( tak 3 - 4 hodiny ), a tak si myslel že už je to v pořádku. Hledam kde se dá, protože teď má dovolenou
 I ty kabely sem si nechal vyměnit v servisu. Problem byl v tom že když se mi ta potvora zahřeje už to neudělá dokud úplně nevychladne ( tak 3 - 4 hodiny ), a tak si myslel že už je to v pořádku. Hledam kde se dá, protože teď má dovolenou  
Mám podobný  problém. Na jednom válci mi to háže malou jiskru. Svíčky, kabely, olej, atd. vše vyměněno. Žeprý to bude cívka. ale nemám tam cívku dvojkontaktní. ale 4kontakní a nikde nemůžu sehnat novou za rozumnou cenu. U Oplu v Olomouci chcou za ni 6 800,-   

Nám Nubiru 1,6, r.v.1999 Combi na LPG. Jo a hlavu a těsnění sem již taky vyřešil.

Nám Nubiru 1,6, r.v.1999 Combi na LPG. Jo a hlavu a těsnění sem již taky vyřešil.

bylo to cívkou,..vyměnili mi ji za nějakou opláckou a je to v pohodě,..jezdí jako drak
 bylo to cívkou,..vyměnili mi ji za nějakou opláckou a je to v pohodě,..jezdí jako drak