MINISRAZ na Strahově
Moderátoři: Blue Lanos, koniQ
- Reklama
Shrnul bych to asi takhle ,
POZITIVNÍ : klobásky, nealkoholický pivo, Brainmannovi taky rachtá převodovka a ABS při aktivaci cca 5km /h
, perfektní asfalt - nový - u stadionu, Palix se nabídnul , že mi vymění gufera na ventilech ,když mu přinesu hlavu ( svojí , ale tu z auta ), škábanec od Brainmana ( stalo se při odjezdu od Richarda, taky mojí vinou) půjde rozleštit.
NEGATIVNÍ : Nealko pivo různých značek a množství mělo za následek ještě dvě zastávky cestou domů
, lehce ohoblovaný gumy od blbnutí na place před stadionem ( že mě musí vždycky takhle hrábnout , fotil to aspoň někdo?) , cestou domů jsem v Chodkových sadech zjistil , že mi zase něco tluče v předu ( kosti mám nový) , tak jsem to hned doma prošel a mám vůli na levým řídícím čepu u kola
, takže zase 390,-kč
POZITIVNÍ : klobásky, nealkoholický pivo, Brainmannovi taky rachtá převodovka a ABS při aktivaci cca 5km /h
NEGATIVNÍ : Nealko pivo různých značek a množství mělo za následek ještě dvě zastávky cestou domů
MATIZ SE 0.8 r.v. 2000 modrá metla a NUBIRA Wagon SX 1.6 , 16V r.v. 1998 červená, příležitostně s bílým bydlíkem N126e
-
Franta
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem hodil foto na www.nubira.wz.cz jsou tam ke stažení v plné kvalitě cca1,5 MB. Možno také přes link Návody + Foto
Franta
Franta
NUBIRA-I 1.6 16V WAGON 98 + LACETTI 2.0 D 08 - LPG Katalogy dílů STAHUJTE ZDE [url=http://www.nubira.wz.cz]Návody + Foto[/url]
- Akri
- Kontaktovat uživatele:
Me uz Palikx vecer informoval, ze te vzal amokTomáš píše:Shrnul bych to asi takhle ,
POZITIVNÍ : klobásky, nealkoholický pivo, Brainmannovi taky rachtá převodovka a ABS při aktivaci cca 5km /h, perfektní asfalt - nový - u stadionu, Palix se nabídnul , že mi vymění gufera na ventilech ,když mu přinesu hlavu ( svojí , ale tu z auta ), škábanec od Brainmana ( stalo se při odjezdu od Richarda, taky mojí vinou) půjde rozleštit.
NEGATIVNÍ : Nealko pivo různých značek a množství mělo za následek ještě dvě zastávky cestou domů, lehce ohoblovaný gumy od blbnutí na place před stadionem ( že mě musí vždycky takhle hrábnout , fotil to aspoň někdo?) , cestou domů jsem v Chodkových sadech zjistil , že mi zase něco tluče v předu ( kosti mám nový) , tak jsem to hned doma prošel a mám vůli na levým řídícím čepu u kola
, takže zase 390,-kč
Fotky jsou super
AKRI - (byl) Muž z Ria ! Zvláště se mi líbí tahle foto + komentář...už chybí jen nejmenšíBrainman píše:Tak jsem hodil nejake fotky do galerie![]()
. Dofam ze se neurazite ale nejvic se me libi ta skupina kytovcu
![]()
![]()
![]()
Kazi to jenom Tomas a Loobo ( hosi musite vic jist)
![]()
![]()
https://www.chevroletclub.cz/album_pic.php?pic_id=770
Červený Matiz 0.8 CD (dual airbag, ABS, posilovač, stylový interiér, zadní kšilt, atd. )
Daewoo Matiz I CD LPG