No dopadlo to tak ze tam nebyla ani jedna pilinka a ten pistek byl dokonale cistej
 No dopadlo to tak ze tam nebyla ani jedna pilinka a ten pistek byl dokonale cistej  Takze ve ctvrtek me ceka mereni tlaku oleje,,, Borci mi to zmeri primo pres zaslepku
 Takze ve ctvrtek me ceka mereni tlaku oleje,,, Borci mi to zmeri primo pres zaslepku  Takze budu vedet i tlak ne jen na cidlu, ale i v kanalcich hlavy
 Takze budu vedet i tlak ne jen na cidlu, ale i v kanalcich hlavy  Tak doufam, ze to dobre dopadne...
 Tak doufam, ze to dobre dopadne...Takze zatim chybu v mazacim traktu vylucuji u sitka a pistku.
Doufam, ze ve ctvtek budu moci rici, ze chyba neni ani v cerpadle

Jinak jeste dotaz ktereho jsem si vsiml co se tyce klepotanicka
 :
 :Takze zvednu (pri zahratem motoru) otacky na 1500 ot/min (bez zateze) pustim plyn skoci na cca 1000 ot. chvilku klepe, pak prestane... toto udelam znovu a znova klepe pak prestane...
 Kdo dokaze vyresit zahadu klepnotani nexie
 Kdo dokaze vyresit zahadu klepnotani nexie  Jinak jak tak ctu tuto forum tak zacinaji pomalinku klepkat lanosy, espera a nubiry... A u toho lanosu se mi ten motor zda hodne povedomy
 Jinak jak tak ctu tuto forum tak zacinaji pomalinku klepkat lanosy, espera a nubiry... A u toho lanosu se mi ten motor zda hodne povedomy 

pri akceleraci ani pri rovnomerne rychlosti zadne klepkani Huraa !
 pri akceleraci ani pri rovnomerne rychlosti zadne klepkani Huraa !   No akorat pri tom sundani plynu jeste slyset zaklepani chvilkove
  No akorat pri tom sundani plynu jeste slyset zaklepani chvilkove